drenthe

Drenthe Actieve uitjes (49)

Uniek: speel Fort Boyard in een graansilo

VEENHUIZEN, DRENTHE - Net als in het televisieprogramma Fort Boyard, voer je bij Fort Veenhuizen in teams spannende opdrachten uit. Ga op avontuur in een graansilo van vijftien meter hoog, win opdrachten en los puzzels op! Wie van jullie is de beste?

elke dag geopend

entree vanaf € 25,00

HuurEendjes: touren met een 2CV

EESERVEEN, DRENTHE - Het Drentse landschap leent zich er uitstekend voor om te verkennen met een klassieke 2CV. Een nostalgisch uitstapje!

geopend, open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag

entree vanaf € 130,00

Paardenboerderij Meulegoorn

WAPSE, DRENTHE - Het geluid van hoefgetrappel klinkt over de eeuwenoude weggetjes rondom Paardenboerderij Meulegoorn. Hier leren ervaren ruiters nog beter paardrijden of beleven ze een paar heerlijke dagen weg met hun eigen paard.

elke dag geopend

entree vanaf € 30,00

Bosbad Noord-Sleen

NOORD-SLEEN, DRENTHE - Verscholen tussen de bomen van het Drentse Coevorden ligt Bosbad Noord-Sleen. Voel zelf hoe lekker fris het water voelt!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,20

kinderen vanaf € 3,70

peuters gratis

KlimAvontuur Meppel

MEPPEL, DRENTHE - Tokkelen, klimmen, klauteren en het parcours op grote hoogte bedwingen. Eng? Hoe gek je het maakt bepaal je zelf bij KlimAvontuur Meppel.

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 6,50

Molenduinbad Norg

NORG, DRENTHE - Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

elke dag geopend

entree vanaf € 4,75

peuters vanaf € 1,75