1

Uitstapjes vlakbij Fietsverhuur Reiber Rijwielen

-in the spotlights-

OERmuseum

diever, Drenthe (4.07km)  -  Een bezoek aan het OERmuseum, het voormalig Archeologisch Centrum, neemt je mee terug naar de tijd van de hunebedbouwers.

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (4.18km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

-in the spotlights-

Shakespearetheater Diever

diever, Drenthe (4.38km)  -  Houd je van Shakespeare, dan moet je in Diever zijn. In het Drentse dorp zijn zijn in het Shakespearetheater en globetheater producties te zien van de hand van de beroemde Engelse toneelschrijver.

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (4.63km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

Belevingspad Hoogersmilde

hoogersmilde, Drenthe (8.19km)  -  Wandel met het hele gezin over het Belevingspad Hoogersmilde en ontdek een mooi stukje van het Drents-Friese Wold. Een leuke route van 2,5 kilometer met speelelementen onderweg.

Vogelpark Ruinen

ruinen, Drenthe (8.87km)  -  Bijzondere, tropische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fietsverhuur Reiber Rijwielen


-advertentiepositie-