Uitstapjes vlakbij Galerie Brunstingerhof

Galerie Wildevuur

hooghalen, Drenthe (4.58km)  -  Bewonder de beelden en schilderijen bij Galerie Wildevuur. De galerie bevindt zich in een prachtig landhuis en dat maakt de sfeer erg bijzonder.

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (5.75km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

Shortgolf De Warrel

westerbork, Drenthe (5.85km)  -  Shortgolf is een golfvariant. Het wordt gespeeld op kleine golfbanen met negen holes. De baan ligt bij restaurant De Warrel. Shortgolf is zeer geschikt voor de beginnende golfer.

Huifkarcentrum 't Hoefijzer

zwiggelte, Drenthe (6.19km)  -  De huifkarren bij Huifkarcentrum 't Hoefijzer zijn per uur te huur inclusief koetsier. Laat je rondrijden en ga ontspannen op pad met het gezin of familie. Ook leuk voor een kinderfeestje!

Museum van Papierknipkunst

westerbork, Drenthe (6.8km)  -  Met papier kun je meer dan je ooit dacht! Bekijk de miniscule knipsels uit de zeventiende eeuw, maar ook de nationale en internationale papierkunst van nu. Maak tot slot je eigen knipkunstwerk!

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (8.41km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

Belevingspad Hoogersmilde

hoogersmilde, Drenthe (10.35km)  -  Wandel met het hele gezin over het Belevingspad Hoogersmilde en ontdek een mooi stukje van het Drents-Friese Wold. Een leuke route van 2,5 kilometer met speelelementen onderweg.

Natuurgebied Mantingerveld

mantinge, Drenthe (11.23km)  -  Struin over de zandpaadjes en de zandverstuivingen langs de mysterieuze jeneverbessen en ontmoet de schaapskudde op de grote stille heide. Natuurgebied Mantingerveld lijkt eeuwenoud, maar bestaat nog maar sinds 2017.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Galerie Brunstingerhof