Uitstapjes vlakbij TT Circuit Assen

Duurzaamheidscentrum Assen

assen, Drenthe (3km)  -  Ontdek alles over duurzaamheid in het Duurzaamheidscentrum Assen. Bezoek de expo's, schuif aan in het restaurant en neem een kijkje in de mooie tuin. Je kunt hier ook meedoen aan leuke workshops en speurtochten.

Stadsboerderij Asserbos

assen, Drenthe (3.04km)  -  Kinderboerderij De Hofstede ligt midden in het groen van het Asserbos. Kom geiten en schapen knuffelen in de knuffelweide, spelen in de moestuin of wandel mee met de kaboutertocht.

Het Asserbos

assen, Drenthe (3.04km)  -  Een stukje natuur in de stad: het Asserbos ligt aan de rand van het centrum van Assen. Een mooi natuurgebied om te wandelen en met de kinderen te spelen.

Museum Regiment Stoottroepen

assen, Drenthe (3.42km)  -  Meer dan vijftig jaar inzet, moed en strijdbaarheid: het duistere leven van de stoottroepen staat centraal in de historische collectie van het Museum Regiment Stoottroepen, ook wel bekend als het Stoottroepersmuseum.

DNK - De Nieuwe Kolk

assen, Drenthe (4.26km)  -  DNK, ook wel De Nieuwe Kolk, is de culturele huiskamer van Assen. In DNK vind je een bibliotheek, theater en bioscoop. Schuif aan voor een koffie in het café of maak je eigen 3D-print in de bieb.

Drents Museum

assen, Drenthe (4.32km)  -  Ga op verkenningstocht door het Drents Museum. Het museum is een mooie mix van oud en nieuw, iets wat je al ziet aan het gebouw.

Van Mooi tot Maf

assen, Drenthe (4.41km)  -  Bij woonwinkel Van Mooi tot Maf aan de Singelpassage in Assen helpen Felicia en Nadia je een eigen sfeer voor in huis te creëren aan de hand van woonartikelen.

Asser Bowling Centrum

assen, Drenthe (4.94km)  -  Kom langs voor een spannende pot bowls. Gooi een balletje op één van de acht bowlingbanen van het Asser Bowling Centrum. Het bowlingcentrum ligt in de stadskern van Assen. Besluit een uurtje bowlen met een pannenkoek in restaurant Kapitein Stroop.

Galerie Wildevuur

hooghalen, Drenthe (7.18km)  -  Bewonder de beelden en schilderijen bij Galerie Wildevuur. De galerie bevindt zich in een prachtig landhuis en dat maakt de sfeer erg bijzonder.

Schaapskooi Balloërveld

balloo, Drenthe (8.63km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

Huifkarcentrum 't Hoefijzer

zwiggelte, Drenthe (9.7km)  -  De huifkarren bij Huifkarcentrum 't Hoefijzer zijn per uur te huur inclusief koetsier. Laat je rondrijden en ga ontspannen op pad met het gezin of familie. Ook leuk voor een kinderfeestje!

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe (10.18km)  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van TT Circuit Assen