Uitstapjes vlakbij Shortgolf De Warrel

Museum van Papierknipkunst

westerbork, Drenthe (0.96km)  -  Met papier kun je meer dan je ooit dacht! Bekijk de miniscule knipsels uit de zeventiende eeuw, maar ook de nationale en internationale papierkunst van nu. Maak tot slot je eigen knipkunstwerk!

Huifkarcentrum 't Hoefijzer

zwiggelte, Drenthe (3.67km)  -  De huifkarren bij Huifkarcentrum 't Hoefijzer zijn per uur te huur inclusief koetsier. Laat je rondrijden en ga ontspannen op pad met het gezin of familie. Ook leuk voor een kinderfeestje!

Jan Kruis Museum

orvelte, Drenthe (4.62km)  -  Jan Kruis werd vooral bekend door zijn humoristische strip 'Jan, Jans en de kinderen'. In het Jan Kruis Museum zie je niet alleen zijn strips en werk als reclametekenaar, maar ook zijn prachtige portretten, schilderijen en illustraties.

Indoorspeelparadijs De Boerderij

witteveen, Drenthe (5.59km)  -  Spelen, spelen, spelen in de gigantische indoorspeelboerderij op vakantiepark Landal Orveltemarke. Op De Boerderij is voor iedere leeftijd altijd wat te beleven, ook bij slecht weer!

Galerie Wildevuur

hooghalen, Drenthe (6.06km)  -  Bewonder de beelden en schilderijen bij Galerie Wildevuur. De galerie bevindt zich in een prachtig landhuis en dat maakt de sfeer erg bijzonder.

Natuurgebied Mantingerveld

mantinge, Drenthe (6.87km)  -  Struin over de zandpaadjes en de zandverstuivingen langs de mysterieuze jeneverbessen en ontmoet de schaapskudde op de grote stille heide. Natuurgebied Mantingerveld lijkt eeuwenoud, maar bestaat nog maar sinds 2017.

Speelvijver Ieberenplas

elp, Drenthe (7.65km)  -  De Ieberenplas is een mooie recreatieplas in de boswachterij Grolloo. De plas heeft een zandstrand en wordt helemaal omringd door bos. Het gebied is voor iedereen gratis toegankelijk.

Hijkerveld - Diependal

hijken, Drenthe (8.05km)  -  Het Hijkerveld is één van de grootste heidevelden van de provincie Drenthe. Tegenwoordig vind je midden in het gebied onder andere de vogelkijkhut Diependal.

Natuurgebied Hart van Drenthe

schoonloo, Drenthe (8.98km)  -  Rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo ligt 5000 hectare aaneengesloten natuur: het Hart van Drenthe. Hier vind je gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden, stuifzand en grillige beken.

Parapenten Noord Nederland

hooghalen, Drenthe (9.53km)  -  Van alle vliegsporten benadert het parapenten wel het meest het ideaal van het zelf vliegen. Heerlijk zweven in de lucht is ontspannen én uitdagend tegelijk!

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe (10.56km)  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Shortgolf De Warrel