Watersport op het strand van Drenthe


-advertentiepositie-Watersport op het strand van Drenthe

Voor prachtige witte stranden hoef je niet naar het buitenland: bij Erm vind je een ruim opgezette recreatieplas met heerlijke ligweiden en volop gelegenheid om te spelen, te zonnen en te sporten. Behalve een strand en allerlei faciliteiten eromheen, is er ook een binnenspeeltuin voor de kids. Het Ermerstrand heeft alles in huis om iedereen, van jong tot oud, een ontspannen dag aan het water te laten beleven!

Waterpret_Ermerstrand

Waterskiën en wakeboarden

Welkom op de waterskibaan! Ervaren instructeurs leren je hoe jij een goede waterskiër of wakeboarder wordt. Je wordt niet voortgetrokken door een boot, maar door een kabel die vier bochten maakt. Er kunnen maar liefst negen sportievelingen tegelijk de baan op! Bijna iedereen kan het leren, dus kom maar op als je durft.

Glijbaan

De gigaglijbaan is zeventig meter lang en behalve kinderen mogen ook grote mensen hem uitproberen. Als ze tenminste een beetje lef hebben…

Watersport op het strand van Drenthe in Erm leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,50 p.p.), weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek ermerstrand.nl

Watersport op het strand van Drenthe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.