drenthe

Drenthe Buitenactiviteit outdoor (111)

Kinderboerderij De Beekdalhoeve

ASSEN, DRENTHE - Kinderboerderij De Beekdalhoeve is een ware belevenis. Cavia's, geiten, eenden of poezen: ze zijn er allemaal! Voor scholen en groepen zijn er activiteiten zoals waterbeestjes kijken of kabouterpad wandeling.

elke dag geopend

gratis toegang

Camping De Berken

GASSELTE, DRENTHE - Camping de Berken ligt in de prachtige streek de Hondsrug. In de omgeving zijn prachtige fiets- en wandeltochten te maken.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 15,40

Het Asserbos

ASSEN, DRENTHE - Een stukje natuur in de stad: het Asserbos ligt aan de rand van het centrum van Assen. Een mooi natuurgebied om te wandelen en met de kinderen te spelen.

elke dag geopend

entree gratis

Zomerbad Peize

PEIZE, DRENTHE - Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

vandaag nog gesloten, geopend 22 april t/m 9 september, van 07:30 uur tot 20:30 uur

entree vanaf € 3,50

Het Horstmannsbos

GASSELTE, DRENTHE - Een vakantie op camping Het Horstmannsbos betekent optimaal genieten van de prachtige Drentse natuur. Ook zijn er allerlei voorzieningen op de camping zoals een kleuterbad en een tennisbaan.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 10,75

peuters gratis

Vogelpark Ruinen

RUINEN, DRENTHE - Bijzondere, exotische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

vandaag nog gesloten, geopend 27 april t/m 30 september, van 12:00 uur tot 17:00 uur

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 3,00

Van de redactie