drenthe

Drenthe Kinderen (92)

Het museum van Papierknipkunst

WESTERBORK, DRENTHE - Met papier kun je meer dan je ooit dacht! Bekijk de miniscule knipsels uit de zeventiende eeuw, maar ook de nationale en internationale papierkunst van nu. Maak tot slot je eigen knipkunstwerk!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 1,50

peuters gratis

Natupark Het Verlaat

VALTHERMOND, DRENTHE - In het noordoostelijke puntje van Drenthe ligt naturistencamping Het Verlaat. De camping ligt midden in de aardappel-, maïs- en suikerbietvelden en biedt een mooie omgeving.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 6,50

Het Asserbos

ASSEN, DRENTHE - Een stukje natuur in de stad: het Asserbos ligt aan de rand van het centrum van Assen. Een mooi natuurgebied om te wandelen en met de kinderen te spelen.

elke dag geopend

entree gratis

Camping Zonnekamp

ZORGVLIED, DRENTHE - Op Camping Zonnekamp in het Drentse Zorgvlied genieten kampeerders van rust en van de natuur, de camping ligt namelijk in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Bij de camping hoort een ven waar gevist kan worden.

elke dag geopend

entree vanaf € 7,90

Camping Diever

DIEVER, DRENTHE - Geniet op Camping Diever van de prachtige Drentse natuur en de leukste activiteiten. De camping beschikt over beschutte kampeerplaatsen, midden in het bos, met voldoende privacy.

elke dag geopend

entree vanaf € 12,75

Van de redactie

UITagenda