drenthe

Drenthe Romantische uitjes (26)

Wandelen in de beeldentuin Beelden in Gees

GEES, DRENTHE - Beelden in Gees is een rustieke beeldentuin midden in Drenthe. Geniet van zeven hectare Engelse tuin, waarin kunst en natuur elkaar ontmoeten.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Erve Ensink

SCHOONEBEEK, DRENTHE - Een verblijf in een voormalige veestal klinkt niet zo comfortabel, maar toch is Erve Ensink van alle gemakken voorzien. In karakteristieke Drentse gebouw vinden gasten een onderkomen in twee luxe Boerderijsuites.

elke dag geopend

entree vanaf € 27,72

Het Asserbos

ASSEN, DRENTHE - Een stukje natuur in de stad: het Asserbos ligt aan de rand van het centrum van Assen. Een mooi natuurgebied om te wandelen en met de kinderen te spelen.

elke dag geopend

entree gratis

HuurEendjes: touren met een 2CV

EESERVEEN, DRENTHE - Het Drentse landschap leent zich er uitstekend voor om te verkennen met een klassieke 2CV. Een nostalgisch uitstapje!

geopend, open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag

entree vanaf € 130,00

Utopolis Emmen

EMMEN, DRENTHE - Met vrouwen- en mannenavonden en de leukste films zorgt Utopolis Emmen voor onvergetelijke avondjes uit. Geniet van het spektakel dat van het witte doek afspat!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,70

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

SpaWell

PEIZE, DRENTHE - Bij SpaWell ervaren bezoekers een ultieme verzorging van lichaam en geest. Ontspan in één van de vele sauna's of geniet van een heerlijke massage.

elke dag geopend

entree vanaf € 30,50