drenthe

Drenthe Romantische uitjes (26)

Erve Ensink

SCHOONEBEEK, DRENTHE - Een verblijf in een voormalige veestal klinkt niet zo comfortabel, maar toch is Erve Ensink van alle gemakken voorzien. In karakteristieke Drentse gebouw vinden gasten een onderkomen in twee luxe Boerderijsuites.

elke dag geopend

entree vanaf € 27,72

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

EMMEN, DRENTHE - Bekijk de mooiste dieren bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. De dierentuin bestaat uit drie gebieden met verschillende soorten flora en fauna: Jungola, Serenga en Nortica.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 30,00

kinderen vanaf € 27,50

peuters gratis

SpaWell

PEIZE, DRENTHE - Bij SpaWell ervaren bezoekers een ultieme verzorging van lichaam en geest. Ontspan in één van de vele sauna's of geniet van een heerlijke massage.

elke dag geopend

entree vanaf € 30,50

HuurEendjes: touren met een 2CV

EESERVEEN, DRENTHE - Het Drentse landschap leent zich er uitstekend voor om te verkennen met een klassieke 2CV. Een nostalgisch uitstapje!

geopend, open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag

entree vanaf € 130,00

Mini Cooper Tours door Drenthe

ANNEN, DRENTHE - Ben je je eigen roestbak zat? Huur dan een stijlvolle Mini Cooper van Minitours en ga een dag, een weekend of misschien wel een week op pad! Leuk als romantisch uitje met je partner of gezellig met vrienden.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-31994148 voor meer informatie

entree vanaf € 69,50

Landgoed Vledderhof - Bed & Breakfast

VLEDDER, DRENTHE - Logeren op Landgoed Vledderhof betekent: een luxe suite op het uitgestrekte landgoed, uitgebreid ontbijten en geen enkele andere gast te bekennen. Dat is pas ongestoord genieten!

elke dag geopend

entree vanaf € 70,00

Spabron Hesselerbrug

OOSTERHESSELEN, DRENTHE - Ook zo toe aan een dagje of zelfs een paar dagen complete ontspanning? Kom tot rust in de sauna van Spabron Hesselerbrug en geniet van een ontspannende massage of een beautybehandeling.

elke dag geopend

entree vanaf € 22,95