BoerenBed De Kalverweide
Slapen bij de boer - De Kalverweide

Melkveehouderij De Kalverweide ligt centraal tussen maar liefst drie nationale parken. Een prachtige plek om vanaf hier de natuur in te trekken.

Op slechts acht kilometer van de boerderij treft u de prachtige Weerribben met als hoogtepunt het pittoreske Giethoorn. Hier liggen de bootjes al klaar voor een ontspannen tocht door de smalle slootjes. Twaalf kilometer ten oosten van De Kalverweide liggen de Drentse parken 'Het Dwingelderveld' en 'Het Drents-Friese Wold'. Hier is een kilometerslang netwerk aan wandelroutes uitgezet. Genoeg voor dagen wandelplezier.

De boerderij

Goos en Femmie Schoemaker melken hier in het rustige boerendorpje Kallenkote 100 koeien. Daarnaast vind je hier ook lammetjes, konijnen, poezen en pony's. Genoeg te zien en te beleven hier!

En als je er dan toch even op uit wilt trekken dan kan je de auto laten staan want in de directe omgeving is volop natuur!
Melkveehouderij De Kalverweide is aangesloten bij Het Betere Boerenbed. Alle boerderijen van Het Betere Boerenbed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam. Dan weet je pas echt waar de melk vandaan komt!

BoerenBed De Kalverweide in Kallenkote leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed