De Jongens van Outdoor Appelscha: klimmen, tokkelen en abseilen!

De Jongens van Outdoor Klimmen

Hoog tussen de bomen klauteren de bezoekers van De Jongens van Outdoor als aapjes over de vele hindernissen. Klimmen, abseilen en tokkelen: De Jongens van Outdoor Appelscha is een multifunctioneel klimpark. Houd je adem in op het hoogteparcours of waag de vertrouwenssprong. Wie heeft het lef? Ook kinderen mogen de hoogte in, tussen de bomen in het Klimbos (vanaf 1.40 meter) of op het parcours van het Klimpark (vanaf 1.30 meter).

Bedrijfsuitje of schoolreisje

Bij De Jongens van Outdoor Appelscha mag je gerust in je eentje komen klimmen. Dan kies je voor het uitdagende KlimAvontuur Regulier. Zo'n 2 uur lang klauter en klim je door het park. Maar nog leuker is een bezoek met een groep. Neem collega's mee of kom met de hele klas! Survivallen, abseilen, je kiest zelf het arrangement. Daarbij biedt KlimAvontuur nog veel meer leuke outdooractiviteiten. Eventueel inclusief koffie, thee of een barbecue! Ook is het mogelijk om een ander outdooravontuur aan te gaan, bijvoorbeeld een spannende gps-dropping, archery tag of abseilen van de Bosbergtoren.

De Jongens van Outdoor Klimmen in Appelscha leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Jongens van Outdoor Klimmen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.