Waterskiën, paintballen en Highland Games bij Outdoor Brielle

Waterskiën, paintballen en Highland Games bij Outdoor Brielle

Meet de krachten zoals de Kelten dat vroeger deden met de stoere Highland Games van Outdoor Brielle. Bij dit grote evenementenpark in Zuid-Holland verzinnen ze de leukste activiteiten voor groepen.

Wordt een echte Robin Hood en leer boogschieten, doe mee aan het spetterende waterspektakel of cross rond tijdens een spannende buggy tourtocht.

Het Wilde Westen aan het meer

Kom genieten van een heerlijke dag vol sportieve activiteiten bij Outdoor Brielle. In een bosrijke en veilige omgeving langs het Brielse meer is er ruimte genoeg voor leuke vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderpartijtjes of gewoon een gezellig dagje uit. Bezoekers wanen zich in het Wilde Westen op de paintballspeelvelden met een eigen thema. Vuur de verfkogels op elkaar af en schuil achter een houten saloon of ouderwetse bank. Of duik het water op en ga vlotten bouwen, stuiter achter een speedboot aan op een banaan of kom een dagje waterskiën.

Activiteiten op het strand

Zoek een mooi strand uit, kies de leukste beach-activiteiten en laat Outdoor Brielle een onvergetelijke dag samenstellen. Speel een potje beachvolleybal of kies voor een wedstrijdje sumoworstelen. Test de spieren op de bungee-run en kijk wie van de groep het meeste uithoudingsvermogen heeft. Mocht het weer toch wat minder goed zijn dan gehoopt, dan worden de activiteiten gewoon verplaatst naar het ruime terrein van Outdoor Brielle.

Waterskiën, paintballen en Highland Games bij Outdoor Brielle in Zwartewaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Waterskiën, paintballen en Highland Games bij Outdoor Brielle

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.