Outdoor Brielle
Waterskiën, paintballen en Highland Games bij Outdoor Brielle

Meet de krachten zoals de Kelten dat vroeger deden met de stoere Highland Games van Outdoor Brielle. Bij dit grote evenementenpark in Zuid-Holland verzinnen ze de leukste activiteiten voor groepen.

Wordt een echte Robin Hood en leer boogschieten, doe mee aan het spetterende waterspektakel of kom kano-varen.

Het Wilde Westen aan het meer

Kom genieten van een heerlijke dag vol sportieve activiteiten bij Outdoor Brielle. In een bosrijke en veilige omgeving langs het Brielse meer is er ruimte genoeg voor leuke vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderpartijtjes of gewoon een gezellig dagje uit. Bezoekers wanen zich in het Wilde Westen op de paintballspeelvelden met een eigen thema. Vuur de verfkogels op elkaar af en schuil achter een houten saloon of ouderwetse bank. Of duik het water op en ga vlotten bouwen of vaar een tocht met de kano. Kies anders voor een wedstrijdje sumoworstelen of doe de Highlander Games.

Outdoor Brielle in Zwartewaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.outdoorbrielle.nl

Outdoor Brielle
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.