UITagenda  staatsbosbeheer

Activiteiten Staatsbosbeheer Uitagenda (34)

Iconen van het platteland

tijdelijke activiteit winsum, Groningen, Enne Jans Heerd - Op Maarhuizen  -  Reizende buitententoonstelling over de kansen die historische boerderijen bieden voor een toekomstbestendig platteland.

geopend, donderdag 25 april 2024 t/m zondag 30 juni 2024 

-in the spotlights-

Bezoek Fort Rammekens

tijdelijke activiteit ritthem, Zeeland, Fort Rammekens  -  Bezoek Fort Rammekens

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 1 juni 2024 t/m zondag 2 juni 2024, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

-in the spotlights-

Blotevoetenpad Opende

opende, Groningen  -  Het Blotevoetenpad Opende ('t Blôde Fuottenpaad) ligt op de grens tussen Groningen en Friesland. Bezoekers kunnen er hun schoenen uittrekken en het bijzondere pad volgen.

Speelbos Boeverijen

breda, Noord-Brabant  -  Kliederen in de kliederpoel met een waterpomp, verstoppertje spelen of naar het openluchttheater. Speelbos Boeverijen heeft voor iedereen wat!

-in the spotlights-

Hollands Duin

noordwijk, Zuid-Holland  -  De smalle duinstrook Hollands Duin is een afwisselend duingebied tussen Noordwijk en Den Haag. Je vindt hier dicht bos en open zandverstuivingen. Vanaf de duintoppen heb je mooi uitzicht op de bollenvelden rond Lisse.

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht  -  Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

Buitencentrum Boomkroonpad

drouwen, Drenthe  -  Beklim het enige Boomkroonpad in Nederland en wandel heerlijk tussen de verschillende uitkijktorens. Ontdek het prachtige bos op verschillende hoogtes, van onder de grond tot aan de toppen van de bomen.

De Reeuwijkse Plassen

reeuwijk, Zuid-Holland  -  Wandel en fiets langs bijzonder mooie plekjes in het veenlandschap van de Reeuwrijkse plassen. Zwemmen, windsurfen, kanoën of luieren aan de waterkant, voor iedereen wat wils!