MS Tender
Schip ahoy! Varen en feestjes op de MS Tender

Geniet op de MS Tender van een dagje uit op zee. Vaar over de Waddenzee van Lauwersoog naar Borkum en geniet aan boord van hapjes en drankjes. Tijdens de vaart kruisen zeehonden, unieke vogels en uitgestrekte zandplaten je pad. Een bijzondere setting om een verjaardag, jubileum of bedrijfsuitje te vieren!

De zoute zeelucht waait langs je heen, de zon weerkaatst op het water. In de verte zie je zeehonden op de zandbanken liggen. Daar zit je dan, met drankje en hapjes binnen handbereik. Beleef op de MS Tender een gezellig en origineel groepsuitje op de Waddenzee! In vier uren vaar je van Lauwersoog naar Borkum, met uitzicht op een uniek stukje werelderfgoed.

All-in op zee

Vier in de kombuis een feestje aan de nostalgische scheepsbar of maak een vaartocht compleet met een grill- en barbecuebuffet op het achterdek. Voor het eten wordt gezorgd, terwijl jij ligt te luieren op het zonneterras op het bovendek. Van soep met broodjes tot Indische maaltijden of verse vis: er is van alles mogelijk. Je bent zelf kapitein over het menu.

Activiteiten aan boord

Het ├ęchte zeeleven ervaren? Help een uurtje mee met het vangen van kabeljauw of makreel of leer zelf een vis fileren. Een precies werkje en een originele activiteit voor bijvoorbeeld teambuilding. En na afloop natuurlijk samen de verse vis bakken en opeten!

Ook leuk: combineer toeren in een TukTuk met een vaartocht bij zonsondergang op de MS Tender met het Tuk Wad(t) Arrangement.

Slapen op de MS Tender

Er zijn ook tochten van negen tot twaalf uur varen mogelijk naar Terschelling en Helgoland. Aan boord zijn 24 slaapplaatsen beschikbaar. Vaar samen uit tot het donker wordt en de zon romantisch in het water zakt.

MS Tender in Lauwersoog leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.ms-tender.nl

Vaar mee met de MS Tender. Foto: MS Tender.
Vaar mee met de MS Tender. Foto: MS Tender.
Vier je groepsuitje op zee. Foto: MS Tender.
Vier je groepsuitje op zee. Foto: MS Tender.
Relaxen op het achterdek. Foto: MS Tender.
Relaxen op het achterdek. Foto: MS Tender.
Vaar over prachtig werelderfgoed. Foto: MS Tender.
Vaar over prachtig werelderfgoed. Foto: MS Tender.
Optioneel: vis fileren aan boord. Foto: MS Tender.
Optioneel: vis fileren aan boord. Foto: MS Tender.