Museum Lauwersoog en omgeving

Gevonden in de buurt van Lauwersoog:

Molen De Eendracht Anjum

anjum, Friesland (6.59km)  -  Molenmuseum De Eendracht beschikt over een rijke collectie van de historie van de molen. Zes zolders met van alles en nog wat brengen de molen tot leven!

Museum 't Fiskershúske

moddergat, Friesland (9.06km)  -  Museum 't Fiskershúske is een tastbare herinnering aan de vissers die hier in vorige eeuwen woonden en werkten. Bekijk de oude vissershuisjes en luister naar het aangrijpende verhaal van de ramp van Moddergat in 1883.

Schelpenmuseum Paal 14

schiermonnikoog, Friesland (9.09km)  -  Na insecten zijn weekdieren de grootste diergroep ter wereld en zeker het ontdekken waard. Kom naar het Schelpenmuseum op Schiermonnikoog!

Bunkermuseum Schlei

schiermonnikoog, Friesland (9.3km)  -  De Tweede Wereldoorlog komt tot leven in Bunkermuseum Schlei. Er worden regelmatig excursies georganiseerd langs de overgebleven bunkers.

De Theefabriek

houwerzijl, Groningen (11.49km)  -  Theeleuten opgelet! In De Theefabriek in Houwerzijl vindt je alles wat je hartje begeert. Het museum, de theeschenkerij en de geurige theewinkel laten je opgaan in de geuren, kleuren en smaken van thee.