Splashtours - Varen door Rotterdam

Splashtours biedt een 'anders-dan-anders' stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus is een onvergetelijke ervaring! In zestig minuten rijd je eerst langs de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de 'splash'... de bus duikt ineens de Maas in! Gaat dat goed? Jazeker, want de bus is tegelijkertijd een echte boot, die verder over het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! De zorgvuldig uitgestippelde route van Splashtour voert langs het beste en mooiste van Rotterdam. Bekijk vast de route van Splashtours.

Leuk: DagjeWeg.NL ging mee in de gele amfibiebus en schreef een recensie over Splashtours.

Splashtours Rotterdam

Zaken en groepen

Een echt Rotterdams zakenuitje? Zet de Splashtours-ervaring in voor speciale gelegenheden zoals jubilea, bedrijfsuitjes, teambuilding en verjaardagsfeestjes. De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 42 personen. Er is dan een 'live' gids aan boord (meerdere talen mogelijk). De rit kan op maat worden gemaakt. En wilt u de gelegenheid graag een extra feestelijk tintje geven? Dat kan! Splashtours heeft een aantal heerlijke culinaire arrangementen. Een feestelijke prosecco met een heerlijk hapje of een luxe lunch met sandwich, scone en rosbief met mangochutney? Kies, en proost!

Praktische informatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan scheept de bus haar gasten in en uit. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Bekijk meer informatie over de bereikbaarheid op de website.

Combinaties

Rotterdam zou niet meer compleet zijn zonder de knalgele bus; het is een populaire activiteit geworden. Maar de stad heeft nog veel meer leuks te bieden. Combineer Splashtours dus eens met een ander uitstapje. Splashtours heeft een aantal voordelige combinatietickets en arrangementen samengesteld. Check de website van Splashtours voor meer informatie en reserveringen!

Activiteiten in de buurt

Tegenover de op- en afstapplaats van Splashtours bevindt zich restaurant De Zwarte Zwaan in een groot schip aan de kade. Hier genieten gasten van een kopje koffie of thee met een gebakje, een lunch, een high tea en een diner. In het onderdek van het restaurant is Lasergame Rotterdam te vinden, waar deelnemers elkaar in het ruim onder vuur nemen. Een potje lasergame in een mysterieuze omgeving. Daarnaast is het mogelijk om op een Segway de stad te verkennen. Vind je balans en word een met je omgeving. Wil je liever vanuit een cabriobus de stad ontdekken? Stap dan in bij Hop-On Hop-Off Rotterdam.

Splashtours - Varen door Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vaar in een bus op het water.

Met de bus het water in.

Vaar in een bus op het water.

Vaar in een bus op het water.

Vaar in een bus op het water.

Bijzonder: varen in een amfibiebus.

Vaar in een bus op het water.

Genieten van het uitzicht.

Vaar in een bus op het water.

Vaar door de Rotterdamse haven.