1

Splashtours Rotterdam


-advertentiepositie-Splashtours - Varen door Rotterdam

Splashtours biedt een 'anders-dan-anders' stadstour door Rotterdam. Een tour in deze unieke amfibiebus is een onvergetelijke ervaring! In zestig minuten rijd je eerst langs de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de 'splash'... de bus duikt ineens de Maas in! Gaat dat goed? Ja hoor, want de bus is tegelijkertijd een boot, die verder over het water langs de hotspots van de stad vaart! De zorgvuldig uitgestippelde route van Splashtours voert langs het beste en mooiste van Rotterdam. Onderweg ontdek je allerlei leuke weetjes over de stad, zoals de typisch Rotterdamse bijnamen voor bekende gebouwen. Bekijk de Splashtours route op de site.

Leuk: DagjeWeg.NL ging mee in de gele amfibiebus en schreef een recensie over Splashtours.

Splashtours Rotterdam

Activiteiten in de buurt

Rotterdam zou niet meer compleet zijn zonder de knalgele bus; Splashtours is inmiddels een populaire activiteit geworden. Maar de stad heeft nog veel meer leuks te bieden! Combineer Splashtours dus eens met een ander uitstapje. Splashtours heeft een aantal voordelige combinatietickets en arrangementen samengesteld.

Tegenover de op- en afstapplaats van Splashtours bevindt zich bijvoorbeeld restaurant De Zwarte Zwaan, op een groot schip aan de kade. Hier geniet je voor de tour van koffie of thee met een gebakje, een lunch, een high tea of een diner. In het onderdek van het restaurant is Lasergame Rotterdam te vinden, waar je elkaar in het ruim onder vuur kunt nemen. Daarnaast is het mogelijk om op een segway de stad te verkennen. Liever vanuit een cabriobus de stad ontdekken? Stap dan in bij Hop-On Hop-Off Rotterdam.

Praktische informatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan scheept de bus haar gasten in en uit. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op de website.

Splashtours Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.splashtours.nl

Foto: Rotterdam Make It Happen. ©  Iris van den Broek
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Iris van den Broek