1

Zwembad Het Polderbad

nieuwerkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (0.73km)  -  Voor een verkoelende duik en ontspanning is het Polderbad de juiste plek. Aqua-activiteiten, baantjes zwemmen of gillend van de glijbaan!

Kaasboerderij Hoogerwaard

ouderkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (2.65km)  -  Maak je eigen kaas, kom klootschieten of speel een ouderwets boerderijspel op kaasboerderij Hoogerwaard.

Sport- en recreatiecentrum Zevenkampse Ring

rotterdam, Zuid-Holland (2.77km)  -  Zwemmen of sporten: in recreatiecentrum Zevenkampse Ring kan het allemaal! Neem een verfrissende duik in het zwembad of daag een tegenstander uit voor bijvoorbeeld een potje badminton.

Strand Nesselande

rotterdam, Zuid-Holland (3.11km)  -  Voor een strandgevoel hoef je niet naar de Nederlandse kust. Bezoek strand Nesselande aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam voor een heerlijke stranddag.

Isala Theater

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (3.53km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot jongerenprogramma's: dit vind je allemaal in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel.

Speelpolder De Tiendtuin

ouderkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (3.97km)  -  Midden in de polder bij Ouderkerk aan de IJssel kun je lekker ravotten in de natuur! Bouw een hut of steek met het vlot de sloot over. Hier mag je vies worden!

Primark Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.04km)  -  Aan het eind van de maand nog een leuke outfit bij elkaar sprokkelen? Kom dan naar de Primark in Rotterdam. Tik hier voor een spotprijsje een nieuwe outfit op de kop.

Alexandrium

rotterdam, Zuid-Holland (4.07km)  -  Geen winkelcentrum in Nederland is zo groot als Alexandrium in Rotterdam. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall is werkelijk alles te koop.

Zwembad De Zuidplas

moordrecht, Zuid-Holland (4.31km)  -  Lekker zwemmen en daarna zonder prikkende rode chloor-ogen nog een drankje doen? Bij Zwembad de Zuidplas kan het dankzij minder chloorgebruik en het aanwezige sportcafé!

Bungelland Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.41km)  -  Klimmen, klauteren, springen en glijden: het kan zo gek niet in Bungelland Rotterdam. Leef je uit in al de leuke speeltoestellen speciaal voor kinderen. Wanneer kom jij?

Outdoor Valley Wintersport

bergschenhoek, Zuid-Holland (4.67km)  -  Beleef de wintersport in ons eigen kikkerlandje! In Outdoor Valley Wintersport in Bergschenhoek is het mogelijk om in de buitenlucht te skiën en en te snowboarden.

Streekmuseum Krimpenerwaard

krimpen aan den ijssel, Zuid-Holland (4.8km)  -  Hoe zal het leven in de Krimpenerwaard er rond 1800 uit hebben gezien? Dat ontdek je al snel in Streekmuseum Krimpenerwaard!

Skatefever

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (4.99km)  -  Rollerskates, wie kent ze nog? Bij Skatefever in Capelle aan de IJssel zijn ze helemaal hip. Bind die schoenen met wieltjes maar onder en skate er op los!

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland (5.09km)  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

Klimcentrum Monte Cervino

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.56km)  -  Beklim de Monte Cervino in Bergschenhoek. Deze enorme outdoorklimwand zit vol uitdaging, zoals scheuren en overhangende wanden. Wie trekt de klimschoenen aan?

Outdoor Valley

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.56km)  -  Lekker naar buiten ga je met Outdoor Valley. Dit bedrijf organiseert sportieve uitjes voor groepen. Ga het water op voor een dagje suppen, kanovaren of met een zelfgebouwd vlot de rivier af te dalen.

Zwembad De Lansingh

krimpen aan den ijssel, Zuid-Holland (5.6km)  -  Geniet van een heerlijk dagje weg bij Recreatiebad De Lansingh. Zoef via de wildwaterbaan naar beneden, laat je meevoeren in de wildwaterkreek of volg een les aquajogging.

Uitkijktoren Hoge Bergse Bos

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.63km)  -  Ontdek de uitkijktoren Hoge Bergse Bos en bekijk bovenaan de toren het een indrukwekkend, driedimensionaal labyrint midden in de Randstad.

Beeldentuin Artihove Artcentre

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.89km)  -  Artihove in Bergschenhoek is het centrum van kunst en kunstzinnige geschenken. In de beeldentuin staan vele kunstwerken tentoongesteld. Te zien zijn onder andere sculpturen, litho's, tuinbeelden en sieraden.

Monkey Town Bleiswijk

bleiswijk, Zuid-Holland (5.97km)  -  Kinderen tot twaalf jaar zijn ongetwijfeld een dag zoet in Monkey Town Bleiswijk. In de klim- en klautertoestellen kun je leuk tikkertje spelen!

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zie Zo workshops en uitjes