Uitstapjes vlakbij Intratuin Hilversum

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (1.3km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Imkerij en B&B 't Schuurtje

loosdrecht, Noord-Holland (2.16km)  -  Maak even een tussenstop tijdens je fiets- of wandeltocht bij Imkerij 't Schuurtje. Bekijk de kaarsenmakerij, de landwinkel en natuurlijk de bijen.

elke dag geopend 

Biologisch-dynamische Tuinderij Land en Boschzigt

's-graveland, Noord-Holland (2.25km)  -  Land en Boschzigt is de oudste biologisch-dynamische tuinderij in Nederland. De vers van het land geoogste producten zijn te koop in de natuurvoedingswinkel op het terrein.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Fort Kijkuit

kortenhoef, Noord-Holland (2.34km)  -  Fort Kijkuit is een eeuwenoude vesting. Naast dat Natuurmonumenten kantoor houdt op deze bijzondere plek, kun je er heerlijk wandelen en picknicken.

doordeweeks geopend 

Kasteel-Museum Sypesteyn

loosdrecht, Noord-Holland (2.85km)  -  Kasteel Sypesteyn is aan het begin van twintigste eeuw gebouwd door jonkheer van Sypesteyn. In het museum bewonderen de bezoekers zijn verzamelingen en familieportretten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buggyrijden in het Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (2.9km)  -  De zon schijnt op je gezicht en de wind waait door je haren. Maak een ritje in een buggy, zo op de openbare weg, langs de mooiste plekjes van het Gooi. Of probeer eens een ouderwetse Solex!

elke dag geopend 

Speelparadijs Spelekids: non-stop speelplezier

loosdrecht, Noord-Holland (2.9km)  -  Bij Spelekids is iedereen een VIP (Very Important Panda)! Kom hier urenlang glijden, klimmen en draaien. De ouders kunnen ontspannen met een boek of maken gebruik van de gratis wifi.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (2.91km)  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Blacklight minigolf - 3D Fluorgolf

nieuw-loosdrecht, Noord-Holland (2.91km)  -  Niet bang voor het donker? Speel een spelletje Blacklight minigolf!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Avontuurfabriek: indoor en outdoor groepsuitjes

loosdrecht, Noord-Holland (2.91km)  -  Van fluorgolf tot LED karten en van bungee soccer tot paintball: kies je favoriete activiteit en ga het avontuur aan bij de Avontuurfabriek! Hier wacht ruim 13.000 vierkante meter aan indoor plezier. Er is buiten ook genoeg te beleven.

geopend op afspraak of bel +31 (0)35 582 8000 

Rondvaart over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen

loosdrecht, Noord-Holland (3.05km)  -  Een vaartocht door de watertuin van Nederland, de Loosdrechtse Plassen of langs de oevers van de rivier de Vecht. Bij Rederij Loosdrecht wordt het een ware beleving! Met heerlijke lunch of koffie met gebak aan boord.

elke dag geopend 

Ottenhome

kortenhoef, Noord-Holland (3.2km)  -  Ottenhome verhuurt zeilboten, sloepen, roeiboten en kano's voor een dag varen over de Wijde Blik. Leuk voor een actief vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)35 58 233 31 

High Tea in Cat Heaven

hilversum, Noord-Holland (3.33km)  -  Een theemomentje in stijl! High Tea in Cat Heaven is een extra chique versie van een kattencafé.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 64 30 46 

Tuinderij en Theetuin Sperwershof

's-graveland, Noord-Holland (3.43km)  -  Stel een eigen boeket samen in de pluktuin, drink een kopje thee onder de linden of volg een cursus bloemschikken bij Tuinderij Sperwershofl!

geopend, open op vrijdag en zaterdag 

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.49km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

elke dag geopend 

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (3.52km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

Wandelroute 's-Gravelandse Buitenplaatsen

's-graveland, Noord-Holland (3.54km)  -  De wandelroute 's-Gravelandse Buitenplaatsen van Natuurmonumenten voert langs acht buitenplaatsen met prachtige landhuizen.

's maandags gesloten 

Fietsroute Sypesteyn - Loosdrecht en 's-Graveland

's-graveland, Noord-Holland (3.54km)  -  Ontdek Fietsroute Sypesteyn die door 's-Graveland, Tienhoven en Hilversum gaat. Geniet van de natuur, lekker eten, het tuinleven, en de schone kunsten.

elke dag geopend 

OERRR speelnatuur 's-Graveland

's-graveland, Noord-Holland (3.54km)  -  Ontdek met het hele gezin het OERRR natuurspeelbos van 's-Graveland. Hier vermaken de kinderen zich uren op een terrein van meer dan 0,5 hectare vol bomen, water, zand, bloemen en beesten.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Wandelen, fietsen en spelen op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen

's-graveland, Noord-Holland (3.54km)  -  Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek is een goed startpunt voor een wandeling of een fietstocht. Kronkelende bospaadjes brengen je langs landhuizen, meren en forten. Leuk: bij het bezoekerscentrum vind je een natuurspeeltuin.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Hilversum