1

Monkey Town Diemen
Monkey Town Diemen

Dol op apenkooi tijdens de gymles van school? Bij Monkey Town Diemen kun je naar hartenlust klimmen en klauteren. Speel tikkertje in de super grote speeltoestellen, zoef via glijbanen naar beneden of kruip snel door nauwe tunnels om achtervolgers kwijt te raken. Regen, sneeuw of kou houdt je niet tegen, want het speelparadijs is volledig overdekt. Oefen vette tricks op de trampolines en bouw kastelen in de bouwhoek. Bij Monkey Town Diemen zijn jij en je vriendjes de baas.

Voor peuters is Monkey Town extra leuk. Zij kunnen met leeftijdsgenootjes heerlijk spelen in de grote peuterhoek. Met grote bouwblokken bouwen ze een fort en in de ballenbak begraven ze zich tussen de gekleurde ballen. De peuterhoek is speciaal voor kinderen tot vier jaar, dus van grotere kinderen hebben de kleintjes geen last. Ouders houden de boel vanaf de zijkant in de gaten, terwijl ze bijkomen van een drukke week met de gratis wifi.

Gratis lasergamen met je vrienden

Iedereen die Monkey Town Diemen bezoekt - dus ouders ook - krijgt een muntje voor een gratis potje lasergamen. Daag je vader, grote stoere broer of vriendjes uit en ga de strijd aan. Wie scoort de meeste punten?

Vier je feestje bij Monkey Town

Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit en vier je verjaardag bij Monkey Town Diemen! Begin het partijtje met taart en eindig met patat en een snack, zodat je met een volle buik tevreden naar huis gaat. Er zijn diverse kinderfeestjes; voor iedere jarige is er zo een feestje op maat. Ga met je vriendjes of opa en oma swingen in de kinderdisco tijdens het kinderfeestje op muziek die jullie allemaal leuk vinden. Ben jij al heel groot geworden? Bestel dan een fles kinderchampagne en proost op je nieuwe levensjaar!

Monkey Town Diemen in Diemen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Foto: Monkey Town Diemen © Laurens van Heerde
Foto: Monkey Town Diemen © Laurens van Heerde
Foto: Monkey Town Diemen © Laurens van Heerde
Foto: Monkey Town Diemen © Laurens van Heerde