1

Amelis'Hof


-advertentiepositie-Amelis'Hof

Vlakbij landhuis Amelisweerd in Bunnik ligt tuinderij Amelis'Hof. De moestuin ligt op historische grond, in een achttiende-eeuwse tuin. Hier wordt op biodynamische wijze geteeld, dat wil zeggen zonder bestrijdingsmiddelen. Groente en fruit groeit op grond met een rijk bodemleven. De beplanting is in het juiste evenwicht waardoor ongewenste beestjes meestal wegblijven. In de tuinwinkel koop je groente, fruit en kruiden uit de tuinderij.

Groepen van maximaal twintig personen kunnen een rondleiding krijgen over het land. De tuinder leert je dan onder meer hoe verschillend de paarse boon en de spekboon zijn. Gegarandeerd kom je groente of fruit tegen waar je nog nooit van hebt gehoord.

Tijdens de openingstijden van de Tuinwinkel is ook de bloemenpluktuin open. Pluk hier je eigen boeket bloemen. Vlakbij de Amelis'Hof staan de deuren open van theeschenkerij Amelisweerd. Hier serveert De Veldkeuken heerlijke taart, soep en broodjes.

Amelis'Hof in Bunnik leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.amelishof.nl

Amelis'Hof
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.