Veluwetransferium Nunspeet
Veluwetransferium Nunspeet

Vlakbij het station van Nunspeet bevindt zich het Veluwetransferium, een mooie uitvalsbasis om de Veluwse natuur te ontdekken. Zo is er een uitkijktoren van dertig meter hoog en kunnen de kleine bezoekers een kabouterroute lopen!

Geen zin of geen mogelijkheid de uitkijktoren te beklimmen? In het paviljoen, aan de voet van de toren, staat een beeldscherm waarop je het uitzicht van de toren via een webcam ziet. In het Bezoekerscentrum hebben ze een mooie tentoonstelling over de natuur van de Veluwe, met een special over de wolf. Ook is er van alles te zien en te lezen over de vogels uit het nabijgelegen Randmeergebied.

Voor kinderen is er een kabouterhut waar ze de geheime wereld van de boskabouters kunnen ontdekken en rondom het Bezoekerscentrum is een speciale kabouterroute (van ongeveer 700 meter). Ook is er buiten een speeltuin. Vanaf het centrum lopen veel wandel- en fietsroutes. Ontdek het grenzeloze natuurgebied De Veluwe en geniet volop van de natuur!

Veluwetransferium Nunspeet in Nunspeet leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 3,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bezoekerscentrumnunspeet.nl

Veluwetransferium Nunspeet
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.