Tuut tuut! Tukken en toeren door Nederland

Verken al rijdend de mooiste plekken in Nederland

Actieve uitstapjes Redactioneel door
Foto 1. Met de GPS Tour van Renzy race je in een elektrische Twizy langs prachtige oer-Hollandse taferelen. Foto: Renzy.

22 mei 2021 bijgewerkt: 24 januari 2022 Toerisme Landelijk Toeren door stad en land; Hollandser wordt het niet. In een Eendje cruisen door het platteland, in de tuktuk op verkenning door Fryslân of in een elektrische Twizy sjezen langs de kust. Ga samen een dagje toeren en verken de mooiste routes door Nederland!

Oer-Hollands toeren in een Twizy

NOORDWIJK - Stap in een elektrische Twizy en volg een GPS Tour door Noordwijk. Je komt de mooiste, oer-Hollandse, vergezichten tegen. Rijd door de Bollenstreek, bewonder authentieke molens en toer langs de lange iconische zandstranden. Onderweg heb je tal van mogelijkheden om even ergens de benen te strekken of op een terrasje aan te schuiven voor een drankje en een hapje. Handig: met zo'n GPS Tour raak je nooit de weg kwijt.

Een mooi Eendje is niet lelijk

WESTLAND - Op zoek naar een originele activiteit met z'n allen? Huur een Eend en ga op avontuur! Een kleurrijke oldtimer, een ouderwets gezellige claxon, mooie uitgestippelde routes langs pittoreske plaatsen: daar word je spontaan vrolijk van. Eenden Tours Westland maakt je nostalgische dagje compleet met leuke arrangementen. Boek er een puzzeltocht of picknick bij of toer langs populaire toeristische adresjes in de buurt.

Tukken door het Noorden

LAUWERSOOG - Tuk jij of tuk ik? Dat is het enige waar je je druk om hoeft te maken als je in de tuktuk door Lauwersoog trekt. Verken op je gemak Groningen en Friesland in dit grappige autootje en stop onderweg voor een lunch of diner op een gezellig terras. Toer naar de mooie Friese stad Dokkum of zoek de rust en natuur op in Moddergat. Je kunt zelfs coronaproof uit eten in je tuk! Terwijl je de bootjes op het Lauwersmeer voorbij ziet dobberen in Anjum wordt het eten naar je toegebracht. Hoe tof is dat!

In een buggy door Brabant

SINT ANTHONIS - Waarom netjes doen als het ook stoer kan? Sjees in een buggy door Brabant! Race door het Brabantse land met de wind in je haren. Je kunt je buggyrit combineren met allerlei extra activiteiten, zoals paintball of een takeaway diner - ook leuk. Maar ook zonder extra entertainment is een buggytocht al avontuurlijk genoeg. Knal door het keigezellige platteland, race door de prachtige bossen en verken het bourgondische zuiden op een ontspannen maar sportieve manier.

Cruisen in een Kever

WAPENVELD - De paden op, de lanen in! Een stukje toeren is leuk en aardig. Maar een stukje toeren in een echte oldtimer is next level. Bij Vintagecars Wapenveld heb je keuze uit een Volkswagen Kever uit 1968 met schuifdak of een Golf 1 Cabrio uit 1985. Trek er nostalgisch op uit met alleen maar gouwe ouwe hits op de voorgeprogrammeerde retro autoradio. Wedden dat jullie veel bekijks trekken onderweg? Met een vintage VW toeren op de Veluwe! Bestel via DagjeWeg.NL Tickets.

Ook leuk

Foto 2. Huur een Eend en toer samen in nostalgische stijl door het land! Foto: Eenden Tours Westland.
Foto 3. Tukken kan bijna altijd, maar bij mooi weer maakt een picknick je dagje uit helemaal af. Foto: TukTuk Lauwersoog © Marit Anker.

Laatst gewijzigd: 2022-01-24 11:38:56 · Gepubliceerd: 22 mei 2021 - 12800