1

Renzy: elektrische GPS Tours


-advertentiepositie-Typisch Hollands toeren langs de kust en door de polder

Je zit ontspannen achter het stuur terwijl je voorbij typisch Hollandse vergezichten rijdt. Bloemenvelden, authentieke molens, lange zandstranden en Hollandse kastelen zover het oog reikt. Met de GPS Tours van Renzy verken je hartje Holland in een Renault Twizy. Gedetailleerde kaarten zorgen ervoor dat je niets mist. Dankzij vaste GPS routes krijg je alle bekende - en minder bekende - hotspots te zien. Onderweg deelt de audiogids alle ins en outs over de omgeving, dus het is nog leerzaam ook! En je rijdt ook nog eens milieuvriendelijk; de Twizy is honderd procent elektrisch.

Gezinsuitje

In het wagentje is ruimte voor twee personen. Kom je met het hele gezin? Dan ga je in meerdere Twizy's op pad. Leuk: er is een familiepakket met een speurtocht 'Kraak de code van de kluis'. Kinderen vanaf vier tot en met achttien jaar speuren tijdens de tour een cijfercode bij elkaar. Bij terugkomst maken ze hiermee de kluis open, waar een mooie prijs op ze wacht!

GPS Tour door Noordwijk

Met de Duin & Strand Tour rijd je langs de kust door natuur en zandduinen én ontdek je alle hotspots van Noordwijk en omgeving. De authentieke kustplaats is het hart van de beroemde Bollenstreek en de perfecte combinatie van stad en natuur. Aan de ene kant heb je het bruisende leven en de rijke historie van de kustplaats, aan de andere kant heb je geweldige natuur. Hoogtepunt is het dertien kilometer lange strand. Het prachtige uitzicht, de zilte lucht, het geluid van de zee en de vogels en een kalmerend briesje... Heerlijk om langs te rijden en leuk voor het hele gezin!

 Bezoek www.renzy.nl

Meer GPS Tours

Er zijn vanaf medio mei tot en met oktober nog meer routes mogelijk die je allemaal langs verschillende typisch Hollandse bezienswaardigheden leiden. Het is maar net wat je interesse heeft! Alle opties op een rijtje:
  • Historie & Kas­telen Tour - Ontdek met deze tour Hollandse kastelen, luxe buitenhuizen en majestueuze tuinen uit de zeventiende en achttiende eeuw;
  • Hollands Landschap Tour - Windmolens, water, polders. Rijd door een typisch Hollands landschap in de Kaag;
  • Zomerbloemen Tour - Bezoek verschillende zomerbloemen en dahlia showtuinen en maak tussenstops bij authentieke bloemenkwekers. Een unieke experience!
  • Tulpenvelden Tour - Oer-Hollands toeren door de tulpenvelden! Alleen mogelijk van 1 april tot 7 mei.

Renzy: elektrische GPS Tours in Noordwijk aan Zee leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.renzy.nl

De oer-Hollandse GPS Tours van Renzy brengen je langs prachtige plekken. Foto: Renzy.
De oer-Hollandse GPS Tours van Renzy brengen je langs prachtige plekken. Foto: Renzy.
Lekker relaxed een dagje toeren! Foto: Renzy.
Lekker relaxed een dagje toeren! Foto: Renzy.
Relax! Dankzij de ingebouwde GPS raak je nooit de weg kwijt. Foto: Renzy.
Relax! Dankzij de ingebouwde GPS raak je nooit de weg kwijt. Foto: Renzy.
Je hebt keuze uit verschillende pittoreske routes door natuur en stad. Foto: Renzy.
Je hebt keuze uit verschillende pittoreske routes door natuur en stad. Foto: Renzy.