UITagenda jongeren in Rotterdam en in de buurt van Rotterdam

Handmade - de makers achter je mode

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland  -  In deze tentoonstelling van Schone Kleren Campagne leer je jonge kledingmakers van over de hele wereld kennen. Je ontdekt hoe het kan dat zij worden uitgebuit én wat jij daartegen kunt doen.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 5 oktober 2023 t/m woensdag 11 oktober 2023, van 11:00 uur tot 18:00 uur 

Schrijverspodium Frontaal

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, WORM  -  Frontaal is hét literair podium van nu! Met deze maand Ilja Leonard Pfeijffer, Dario Goldbach en meer!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 15 oktober 2023, van 14:30 uur tot 17:00 uur 

Dok 99 Bowling Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Dok 99 is van alle markten thuis. Eerst lekker grillen, dan bowlen en daarna nog een drankje aan de bar! Er zijn arrangementen voor alle leeftijden.

Vaar langs de skyline van Rotterdam met River Cruise

rotterdam, Zuid-Holland  -  Prachtig om de fenomenale skyline van Rotterdam vanaf het water te zien. En steeds dichter bij de bijzondere gebouwen te komen die er onderdeel van uitmaken. Met een rondvaart van River Cruise Rotterdam ontdek je alle hoogtepunten van onze havenstad.

Bungelland Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Klimmen, klauteren, springen en glijden: het kan zo gek niet in Bungelland Rotterdam. Leef je uit in al de leuke speeltoestellen speciaal voor kinderen. Wanneer kom jij?

Kidstour Feyenoord Stadion De Kuip

rotterdam, Zuid-Holland  -  Voor de jonge Feyenoordfans gaat een droom in vervulling met de Kidstour in het stadion van voetbalclub Feyenoord. Met een echt paspoort van de club krijgen kinderen van vijf tot en met twaalf jaar een kijkje in De Kuip.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.