1

Uitstapjes vlakbij Zwembad Overschie

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (0.95km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

Sparta Stadion - Het Kasteel

rotterdam, Zuid-Holland (1.34km)  -  In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

Hondenspeeltuin Bello

rotterdam, Zuid-Holland (1.51km)  -  In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

Op wereldreis in Diergaarde Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland (1.66km)  -  Kom naar Rotterdam en maak een wereldreis om nooit te vergeten! Reis langs de bizons in Noord-Amerika, de wolven in Europa en de haaien in het Oceanium. Ontmoet dieren uit alle werelddelen in Diergaarde Blijdorp.

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (2.35km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

Het Van Maanenbad

rotterdam, Zuid-Holland (2.38km)  -  Midden in Rotterdam Noord vind je het Van Maanenbad. Vooral het buitenbad is spectaculair: een mooie rustige plek midden in de drukke stad.

Brutus Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.55km)  -  Bezoek Brutus in Rotterdam en ontdek verschillende kunstenaars die het lokale en internationale publiek te verenigen. Word verrast met confronterende en boeiende exposities.

Houweling Telecommuseum

rotterdam, Zuid-Holland (2.62km)  -  De volledige telecomgeschiedenis van Rotterdam is te zien in dit museum. De voorwerpen zijn niet alleen om te bekijken, maar ook om aan te raken of om mee te spelen.

Theater 't Kapelletje

rotterdam, Zuid-Holland (2.74km)  -  In het voormalige kapelletje van het Emmahuis bevindt zich Theater 't Kapelletje. Hier zijn leuke voorstellingen te zien van amateurs en professionals.

Stedelijk Museum Schiedam

schiedam, Zuid-Holland (2.83km)  -  Het Stedelijk Museum Schiedam verrast je in een prachtig gebouw met een grote collectie moderne en historische kunst uit Nederland. Bekijk bijvoorbeeld het Oerbeest van de beroemde Karel Appel en teken het zelf na!

Bronzen beelden atelier

rotterdam, Zuid-Holland (2.84km)  -  Elly Hendrix is kunstenares en maakt bronzen beelden en beeldjes. In haar atelier zijn deze beelden te zien. Voor kleine groepen geeft Elly ook een presentatie over het bronsgieten, een proces waar meer werk in zit dan je denkt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad Overschie