1

Bronzen beelden atelier

rotterdam, Zuid-Holland (0.05km)  -  Elly Hendrix is kunstenares en maakt bronzen beelden en beeldjes. In haar atelier zijn deze beelden te zien. Voor kleine groepen geeft Elly ook een presentatie over het bronsgieten, een proces waar meer werk in zit dan je denkt.

Galerie Atelier L'art du Feu

rotterdam, Zuid-Holland (0.09km)  -  Petri Voet is de eigenaresse en de kunstenares die exposeert in galerie L'art du Feu. Zij heeft zich gespecialiseerd in keramiek. In haar atelier is dan ook van alles te zien op het gebied van keramiek. Haar werk verwijst naar onherbergzame...

Galerie African Art

rotterdam, Zuid-Holland (0.28km)  -  Ook betoverd door Afrika en haar schatten? De galerie African Art, in de historische Delfshaven, is gespecialiseerd in Afrikaanse kunst.

Museum Rotterdam '40-'45 NU

rotterdam, Zuid-Holland (0.63km)  -  Beleef de oorlog van dichtbij, door middel van een korte experience. Al lopend door de tentoonstelling, ontdek je in Museum Rotterdam '40-'45 NU hoe het is om in oorlog te leven.

De Bospoldervos

rotterdam, Zuid-Holland (0.95km)  -  De Bospoldervos: een reusachtig kunstwerk van Florentijn Hofman in Rotterdam-West. Een ode aan de natuur én de vreemdeling.

Klimcentrum Neoliet - Bolder Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.07km)  -  Op zoek naar een nieuwe sport of wil je je skills op het gebied van boulderen verbeteren? Dan ben je bij klimcentrum Bolder Neoliet in Rotterdam aan het goede adres!

Dizzy Jazz Café

rotterdam, Zuid-Holland (1.12km)  -  Een jazzcafé met een betaalbare heerlijke maaltijd. Waar vind je dat nog? Bij Dizzy Jazz Café in Rotterdam!

Brutus Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.19km)  -  Bezoek Brutus in Rotterdam en ontdek verschillende kunstenaars die het lokale en internationale publiek te verenigen. Word verrast met confronterende en boeiende exposities.

Vaar langs de skyline van Rotterdam met River Cruise

rotterdam, Zuid-Holland (1.24km)  -  Prachtig om de fenomenale skyline van Rotterdam vanaf het water te zien. En steeds dichter bij de bijzondere gebouwen te komen die er onderdeel van uitmaken. Met een rondvaart van River Cruise Rotterdam ontdek je alle hoogtepunten van onze havenstad.

Euromast Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.27km)  -  De Euromast is met haar 185 meter het hoogste punt van Rotterdam. Bezoek de toren en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad!

Splashtours - Varen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.27km)  -  Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water. De bus duikt letterlijk de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke en onvergetelijke manier om Rotterdam te verkennen!

City Safari Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.28km)  -  Stap binnen in een woning, godshuis of clubhuis! City Safari neemt haar bezoekers mee op ontdekkingsreis door Rotterdam. Zo leer je de stad pas echt van binnen en buiten kennen.

Ontsnap bij Escaping Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.28km)  -  Zin in spanning en avontuur? Laat je dan opsluiten in een echt schip voor een bijzondere escape experience. Los samen met je team de bloedstollende puzzels op en ontsnap!

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (1.3km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

Depot Boijmans Van Beuningen

rotterdam, Zuid-Holland (1.62km)  -  Struin door een complete kunstcollectie in Depot Boijmans van Beuningen. Een uniek gebouw met het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld!

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (1.64km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

Sparta Stadion - Het Kasteel

rotterdam, Zuid-Holland (1.65km)  -  In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.72km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

Chabot Museum

rotterdam, Zuid-Holland (1.74km)  -  Henk Chabot was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar. Het Chabot Museum presenteert met trots zijn nalatenschap.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stadsbrouwerij de Pelgrim