Concerten

Concerten - vind concerten in...

Concerten (30)

Bimhuis Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Voor heerlijke jazz en een avondje improvisatiemuziek ga je naar het Bimhuis, een exclusief podium voor nationale en internationale muzikanten.

elke dag geopend

Poppodium 013

TILBURG, NOORD-BRABANT - 013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Musis Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

's zondags gesloten

entree onbekend

De Lichtfabriek

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - De Lichtfabriek in Haarlem is een karakteristieke locatie voor alle soorten evenementen. De industriële look geeft het gebouw een stoer uiterlijk.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

AFAS Live

AMSTERDAM-ZUIDOOST, NOORD-HOLLAND - Het poppodium van Nederland: AFAS Live (voorheen de Heineken Music Hall). Ieder week treden hier bekende artiesten op.

elke dag geopend

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Genieten van allerlei soorten muziek kan in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Het muziekcentrum ligt in Eindhoven in een gedeelte waar al veel cultuur te snuiven is: the place to be voor muziekliefhebbers.

elke dag geopend

entree onbekend

Stadsgehoorzaal Leiden

LEIDEN, ZUID-HOLLAND - Al twee eeuwen beschikt de Zuid-Hollandse stad Leiden over een Stadsgehoorzaal. In het gebouw bevindt zich één van de mooiste concertzalen van Nederland met een prachtige akoestiek.

elke dag geopend

Van de redactie

UITagenda

Wat is er te doen? Concerten vanaf 21 juni 2018