Concerten

Deze 7 kerken met een andere bestemming móet je bezoeken
LANDELIJK - Bezoek een show, drink een speciaalbiertje of koop een boek in de kerk!

Concerten - vind concerten in...

Concerten (30)

De Melkweg

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - De Melkweg in Amsterdam staat bol van creativiteit. Dans, theater, film, muziek en fotografie komen hier samen.

elke dag geopend

Paard van Troje

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zin in een swingende avond uit? Ontdek de Haagse muziekcultuur in Paard van Troje! De uitgaansgelegenheid biedt een gevarieerd programma van pop tot wereldmuziek en van stand-up comedy tot wetenschappelijke programma's.

elke dag geopend

Concerten Sacramentskerk

BREDA, NOORD-BRABANT - De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

De Doelen

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - De Doelen is één van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

elke dag geopend

Ziggo Dome Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - De grootste concertlocatie van Nederland is Ziggo Dome! Marco Borsato, Lionel Richie, André Rieu: allemaal schitteren ze op de planken van dit bijzondere moderne stadion.

elke dag geopend

De Lichtfabriek

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - De Lichtfabriek in Haarlem is een karakteristieke locatie voor alle soorten evenementen. De industriële look geeft het gebouw een stoer uiterlijk.

elke dag geopend

Bimhuis Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Voor heerlijke jazz en een avondje improvisatiemuziek ga je naar het Bimhuis, een exclusief podium voor nationale en internationale muzikanten.

elke dag geopend

Van de redactie

Activiteiten Concerten vanaf 26 september 2018