UITagenda  concerten

Activiteiten Concerten Uitagenda (87)

This is DO: A trip down memory lane

tijdelijke activiteit den haag, Zuid-Holland, Waalse Kerk Den Haag  -  Op 24 mei neemt DO je mee op een ‘trip down memory lane’. Kom luisteren en genieten van de bekende hits, zoals: Heaven, Hij gelooft in mij, Voorbij en nooit eerder live gespeelde stukken.

geopend op vrijdag 24 mei 2024, van 20:00 uur tot 21:15 uur 

De 6e van Beethoven, Saint-Saëns en Debussy

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht, Geertekerk  -  Ervaar de kracht van de natuur met Beethovens zesde symfonie, de Pastorale. Geniet daarnaast van de schilderachtige klanken van de Petite suite van Debussy en het celloconcert van Saint-Saëns met de fenomenale Liesbeth Bosboom als soliste.

geopend op vrijdag 24 mei 2024, van 20:15 uur tot 22:00 uur 

Concert "Het Broze Paradijs"

tijdelijke activiteit deventer, Overijssel, Bergkerk, Bergkerkplein 14, Deventer  -  Het DVE brengt de staat van de wereld onder de aandacht in het concert “Het Broze Paradijs“. Bewegend tussen de kunst van visual artist Sibyl Heijnen bezingen wij onze planeet. Te horen zijn koorstukken van diverse componisten uit alle tijden.

geopend op vrijdag 24 mei 2024, van 20:30 uur tot 21:30 uur 

Zomerweek

tijdelijke activiteit vijfhuizen, Noord-Holland, EXPO Greater Amsterdam  -  Het gezelligste zomerfeest van Nederland!

geopend, donderdag 23 mei 2024 t/m woensdag 29 mei 2024 

TivoliVredenburg viert 10-jarig jubileum

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht, TivoliVredenburg  -  Music sounds better with you! Met dit motto viert het Utrechtse muziekpodium TivoliVredenburg van vrijdag 24 mei tot en met zondag 2 juni zijn tienjarig bestaan.

geopend van vrijdag 24 mei 2024 t/m zondag 2 juni 2024 

On the Roof

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, HoogtIJ Amsterdam  -  Al meer dan tien jaar is On the Roof een knooppunt voor de levendige muziekscene van Amsterdam, waar van juni tot september zowel lokale talenten als internationale gasten worden ontvangen. Dit jaar van 7 juni t/m 13 september, HoogtIJ Amsterdam.

geopend, dinsdag 7 mei 2024 t/m vrijdag 13 september 2024, van 20:30 uur tot 23:00 uur 

Julian Steckel (cello) en Dmytro Choni (piano) - Beethoven,...

tijdelijke activiteit ede, Gelderland, Edesche Concertzaal  -  Duik in de fascinerende wereld van de cello met cellist Julian Steckel! Wat maakt dit instrument zo geliefd bij velen? Is het de warme, sonore klank of is het de manier waarop getalenteerde cellisten het instrument werkelijk laten zingen? Julian...

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 25 mei 2024, 20:00 uur 

Orgelsoloconcert door Mark Christiaanse

tijdelijke activiteit kapelle, Zeeland, Hervormde kerk  -  Sinds december 2018 is Mark Christiaanse de vaste bespeler van het historische Bätz-Witte orgel (23/II/P, 1866) in de Hervormde Kerk van Kapelle waar hij zal gaan zorgen voor een uur interessante en toegankelijke muziek.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 25 mei 2024, van 16:00 uur tot 17:00 uur 

Hollands Licht

tijdelijke activiteit wageningen, Gelderland, Grote Kerk Wageningen  -  In één concert hoort u koormuziek uit vier eeuwen Nederlandse muziekgeschiedenis van heel intiem, devoot tot extatisch en meeslepend.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 25 mei 2024, van 20:15 uur tot 22:15 uur 

Rapalje Celtic Folk Music - Breaking Borders

tijdelijke activiteit soest, Utrecht, Theater Idea  -  De prijswinnende folkband Rapalje viert zijn 30-jarig bestaan. Met meezingers als "Wat Zullen We Drinken" en nieuw geschreven materiaal.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 25 mei 2024, van 20:15 uur tot 22:30 uur 

Pianoduo Festival Amsterdam Voorjaarsweekend

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Amstelkerk  -  Het Pianoduo Festival Amsterdam keert dit jaar voor de 3e keer terug met een speciaal Voorjaarsweekend op 25 en 26 mei in de Amstelkerk in Amsterdam.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, zaterdag 25 mei 2024 t/m zondag 26 mei 2024 

Royals and Rebels! Van Napoleon tot Ellington

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Hofpleintheater  -  In een wervelende muzikale show neemt de KRPH je mee langs verschillende Royals & Rebels. Van de Queen of Soul tot de Koningin van Saba en van Napoleon tot Ellington.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 26 mei 2024, van 14:30 uur tot 16:30 uur 

De Doelen

rotterdam, Zuid-Holland  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

De Lichtfabriek

haarlem, Noord-Holland  -  De Lichtfabriek in Haarlem is een karakteristieke locatie voor alle soorten evenementen. De industriële look geeft het gebouw een stoer uiterlijk.

Willem Twee

den bosch, Noord-Brabant  -  Willem Twee, gehuisvest in de monumentale voormalige Willem II-sigarenfabriek, staat bol van de cultuur! Bekijk hier kunst of bezoek een van de vele concerten in allerlei muziekgenres.

Popcentrum POPEI

eindhoven, Noord-Brabant  -  POPEI is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van popmuziek. Geniet van de pure muziek van singer-songwriters of luister naar nieuwe frisse bands. Je kunt ook zelf on stage gaan met je muziekinstrument of band. Of volg een muzikale workshop.

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.