1

Uitstapjes vlakbij Concerten Sacramentskerk

Kinderboerderij De Zandberg

breda, Noord-Brabant (0.79km)  -  Op de kleinschalige kinderboerderij De Zandberg in Breda genieten ouders met hun kinderen van geiten, schapen, kippen, kalkoenen, cavia's en konijnen.

Poppodium Mezz in Breda

breda, Noord-Brabant (0.85km)  -  Poppodium Mezz Concerts & Dance is het hart van de popmuziek in Breda. Swing mee met hits uit de seventies of ga los tijdens een rockconcert.

Chassé Theater

breda, Noord-Brabant (1.07km)  -  Het Chassé Theater heeft drie zalen, waar het hele jaar door allerlei bijzondere culturele voorstellingen te zien zijn.

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (1.16km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

Pathé Breda

breda, Noord-Brabant (1.24km)  -  Pathé Breda is de plek in Breda voor een avondje naar de film. Bekijk de nieuwste films in één van de zeven zalen.

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant (1.25km)  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

Theater de Avenue

breda, Noord-Brabant (1.28km)  -  Een avondje uit in theaterrestaurant De Avenue is een complete beleving: lekker eten en een dinnershow op niveau.

Dille & Kamille Breda

breda, Noord-Brabant (1.3km)  -  Dille & Kamille Breda heeft een uitgebreid assortiment van spullen met een stijlvolle natuurlijke uitstraling voor huis, tuin en keuken. Laat je verleiden door de heerlijke geuren en de rustige sfeer in de winkel.

Stedelijk Museum Breda

breda, Noord-Brabant (1.32km)  -  Stedelijk Museum Breda vertelt alles over erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en over de moderne hedendaagse kunst. Het museum komt voort uit Breda's Museum en MOTI, Museum of the Image.

Gamestate Breda

breda, Noord-Brabant (1.32km)  -  Get your game on! In Gamestate Breda vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Prison Escape Breda

breda, Noord-Brabant (1.35km)  -  Ontsnap uit de gevangenis! Prison Escape is niet zomaar een escape room, maar een bloedstollend spel vol professionele acteurs waardoor het lijkt alsof je in een levensechte gevangenisfilm zit.

Winkelcentrum De Barones

breda, Noord-Brabant (1.4km)  -  Winkelcentrum De Barones heeft haar plaatsje in het hart van de stad. Tientallen winkels met een gevarieerd aanbod zorgen voor een hoop winkelplezier.

Ontsnap uit een virtueel labyrint vol raadsels in VR World

breda, Noord-Brabant (1.41km)  -  Zet een virtual reality bril op bij VR World in Breda en beleef avonturen waar je eerder alleen maar van droomde... Probeer te ontsnappen uit een van de super spannende VR escaperooms of vlieg als een vogel en race als een echte Formule 1 coureur.

BoulesBitesBar Breda

breda, Noord-Brabant (1.42km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Breda en ontdek een grootschalige eet-, drink- en Jeudeboulebeleving. Verken een combinatie van juichen, eten, drinken en gezelligheid in een stedelijke setting.

Willem Merkxtuin

breda, Noord-Brabant (1.42km)  -  De Willem Merkxtuin is een bijzondere stadstuin in Breda. Je loopt er zo aan voorbij. Ga je er toch even binnen, geniet je van de rust en van de kunst die er staat.

Eetcafé Walkabout

breda, Noord-Brabant (1.45km)  -  Een echte Australische pub, zomaar in Breda. Je vindt 'm aan de Grote Markt. Lekker dineren en borrelen in een knusse sfeer en elke vrijdagavond genieten van livemuziek.

Breda's Begijnhofmuseum

breda, Noord-Brabant (1.46km)  -  In Breda staat het oudste begijnhof van Nederland. De laatste Begijn stierf daar in 1990. Nu kunnen bezoekers er zien hoe Begijnen leefden.

Grote Kerk Breda

breda, Noord-Brabant (1.46km)  -  Niet alleen de buitenkant van de Grote Kerk in Breda is imposant, maar ook de binnenkant is prachtig! In de kapel, met een plafond bekleed met bladgoud, liggen de voorvaderen van ons koningshuis begraven.

Park Valkenberg

breda, Noord-Brabant (1.48km)  -  In het uitgestrekte Park Valkenberg in Breda kun je heerlijk wandelen, picknicken, genieten van muziek en de mensen om je heen. Het park was vroeger een kasteeltuin! Strijk neer in het gras of bij de vijver en relax. Voor kinderen is er een kleine...

Winkelhof 't Sas

breda, Noord-Brabant (1.5km)  -  Aan de voet van de Grote Kerk in Breda ligt winkelhof 't Sas. Via een poortje kom je op een knus binnenplein met winkeltjes, horeca en een hotel.

Salandra Creaties

breda, Noord-Brabant (1.52km)  -  Een compleet verzorgd en uitgewerkt kinderpartijtje? Huur een kist bij Salandra en maak het feestje tot een geweldig succes.

Kasteel van Breda

breda, Noord-Brabant (1.52km)  -  Vroeger heersten de Heren van Breda vanuit het grootse Kasteel van Breda. Sinds 1828 zit hier de Koninklijke Militaire Academie. Op speciale dagen kun je dit stadskasteel uit de begintijd van het huis Oranje-Nassau nog bezoeken.

Blind Walls Gallery

breda, Noord-Brabant (1.59km)  -  Ontdek de Blind Walls Gallery: meer dan honder street art kunstwerken sieren gebouwen door de hele stad. Volg de route of ga op pad met een gids.

Dok 19

breda, Noord-Brabant (1.6km)  -  Relaxen bij Dok 19 in het zonnetje op het terras aan de mooie oude Haven, met een van hun speciaalbiertjes in de hand: dat is de sfeer van Breda beleven.

Landgoed Bouvigne Breda

breda, Noord-Brabant (1.82km)  -  Landgoed Bouvigne is een sprookje in hartje Breda. Het landgoed bestaat uit een kasteel omgeven door drie tuinen en een boomgaard, waar je heerlijk kunt wandelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Concerten Sacramentskerk