Uitstapjes vlakbij Bierreclame Museum

Princenhaags Museum

breda, Noord-Brabant (0.26km)  -  De Bredase wijk Princenhage was vroeger een zelfstandige gemeente, maar is in 1942 aan Breda toegevoegd. In het Princenhaags Museum blijft de geschiedenis van de wijk bewaard met documenten, foto's en voorwerpen uit de historie van Princenhage.

NAC Museum

breda, Noord-Brabant (1.84km)  -  Een voetbalclub heeft geen grote prijzenkast nodig om een rijke historie te hebben. In het NAC Museum kun je de schatten uit de geschiedenis van de Bredase voetbalclub bewonderen.

BoulesBitesBar Breda

breda, Noord-Brabant (2.23km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Breda en ontdek een grootschalige eet-, drink- en Jeudeboulebeleving. Verken een combinatie van juichen, eten, drinken en gezelligheid in een stedelijke setting.

Dok 19

breda, Noord-Brabant (2.37km)  -  Relaxen bij Dok 19 in het zonnetje op het terras aan de mooie oude Haven, met een van hun speciaalbiertjes in de hand: dat is de sfeer van Breda beleven.

Winkelhof 't Sas

breda, Noord-Brabant (2.39km)  -  Aan de voet van de Grote Kerk in Breda ligt winkelhof 't Sas. Via een poortje kom je op een knus binnenplein met winkeltjes, horeca en een hotel.

Gamestate Breda

breda, Noord-Brabant (2.47km)  -  Get your game on! In Gamestate Breda vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Grote Kerk Breda

breda, Noord-Brabant (2.47km)  -  Niet alleen de buitenkant van de Grote Kerk in Breda is imposant, maar ook de binnenkant is prachtig! In de kapel, met een plafond bekleed met bladgoud, liggen de voorvaderen van ons koningshuis begraven.

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant (2.49km)  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

Bootje Varen Breda

breda, Noord-Brabant (2.53km)  -  Ontdek Breda vanaf het water in een sloep van Bootje Varen Breda. Laat je meevoeren door een schipper of huur zelf een bootje en ga op pad. Trossen los!

Eetcafé Walkabout

breda, Noord-Brabant (2.54km)  -  Een echte Australische pub, zomaar in Breda. Je vindt 'm aan de Grote Markt. Lekker dineren en borrelen in een knusse sfeer en elke vrijdagavond genieten van livemuziek.

Kasteel van Breda

breda, Noord-Brabant (2.61km)  -  Vroeger heersten de Heren van Breda vanuit het grootse Kasteel van Breda. Sinds 1828 zit hier de Koninklijke Militaire Academie. Op speciale dagen kun je dit stadskasteel uit de begintijd van het huis Oranje-Nassau nog bezoeken.

Willem Merkxtuin

breda, Noord-Brabant (2.66km)  -  De Willem Merkxtuin is een bijzondere stadstuin in Breda. Je loopt er zo aan voorbij. Ga je er toch even binnen, geniet je van de rust en van de kunst die er staat.

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (2.73km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

Pier15®

breda, Noord-Brabant (2.74km)  -  Drie, twee, één.. go! Verbeter je skate skills en maak je ervaringen nóg uitdagender op de banen van Pier15® in Breda!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bierreclame Museum