Opera Noord-Holland

opera Noord-Holland en omgeving

Nationale Opera & Ballet

amsterdam, Noord-Holland  -  In het hart van de Amsterdamse binnenstad staat Nationale Opera & Ballet. Neem plaats op één van de 1600 stoelen en laat je meeslepen in de wereld van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten.

House of CT

amsterdam, Noord-Holland  -  House of CT presenteert podiumkunsten. Dit gebeurt niet op één locatie maar op verschillende plekken in én buiten Amsterdam.

Theater Spant!

bussum, Noord-Holland  -  Theater Spant! zorgt voor een cultureel avondje uit! Het theater bestaat al sinds 1969 en ruim vijfitg jaar later staan er grote namen op de planken.

Pathé Zaandam

zaandam, Noord-Holland  -  Geniet in de moderne Pathé bioscoop van Zaandam van grote bioscoophits. Romantische films, actie of science fiction, de keuze is altijd ruim. De bioscoop zit in een mooi nieuwbouwcomplex en heeft een opvallend dak van rode stenen.

Bioscoop Kinepolis Schagen

schagen, Noord-Holland  -  Bij Bioscoop Kinepolis in Schagen kijk je de nieuwste films, ook in 3D. Geniet volop in een van de comfortabele 'cosy seats'. Zin in een avondje klassiek? Bij Kinepolis Schagen zie je opera's en balletten, live vanuit het Royal Opera House in...

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.