Galerie de Voorst

Schilderen, servies versieren, mozaïeken, sieraden maken, groendecoratie: bij Galerie de Voorst is er voor iedereen wel wat leuks te doen. Galerie de Voorst verzorgt ook kinderfeestjes, eventueel met outdooractiviteiten.

Galerie de Voorst is klein begonnen. Riek van de Bor maakte sieraden en verkocht deze, maar haar activiteiten breidden snel verder uit. Zo is zij in 2004 gecertificeerd in het Bob Ross-landschapschilderen en in 2008 in de Gary Jenkins-schildertechniek. Sinds 2010 is zij ook Powertexdocente. Galerie de Voorst heeft een capaciteit van ongeveer honderd personen en is daarmee een geschikte locatie voor een kinderfeestje, familiedag, verenigingsuitje of teambuilding. De accommodatie wordt steeds vaker gebruikt door bedrijven. Maar ook kunnen Jan en Riek van de Bor op locatie komen voor een workshop. De kunstenaars willen vooral laagdrempelig blijven en de bezoekers met een eigen creatief product naar huis laten gaan.

Galerie de Voorst in Marknesse leent zich ook goed voor een vriendinnendag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Galerie de Voorst