1

033Fotostad Trikke Tour




033Fotostad Trikke Tour

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens 033Fotostad in Amersfoort gaat Ronald Morren van My Trik met zijn Trikkes (elektrische driewielers) vanaf 26 april elke zondag een Trikke tour verzorgen. Na een korte uitleg over de Trikkes, zal hij de deelnemers begeleiden langs de binnenstadlocaties van 033Fotostad zodat zij daar de exposities kunnen bekijken en tegelijkertijd op de Trikkes de mooiste plekjes van Amersfoort zien. Belangstellenden kunnen dan, in plaats van lopend, zich op een bijzondere manier door de stad verplaatsen.

De 033Fotostad Trikke Tour begint om 13.30 uur op de Stadsring 181 bij Color Business Center (Off Locatie). De tour duurt 2 uur en er kunnen minimaal 4 personen en maximaal 15 personen aan deelnemen. Bij onvoldoende animo behouden wij het recht om een tour niet door te laten gaan. We gaan er natuurlijk van uit dat dit op geen enkele datum nodig zal zijn. Een tour bedraagt € 25,00 p.p. en dat is inclusief koffie en gebak bij ontvangst en een kijkje bij de expositie van Ikiwi www.ikiwi.nl

Voor mensen die de Trikkes iets te avontuurlijk vinden, biedt My Tandem www.mytandem.nl de mogelijkheid om voor een dagdeel (max. 4 uur) op een tandem de foto route te rijden. Dit bedraagt € 25,00 per tandem en is zonder begeleiding maar we geven ze wel de route langs de locatie mee.

Opgeven voor de 033Fotostad Trikke Tour of de 033Fotostad Tandem rit kan via 033mytrik@gmail.com

 Bezoek www.mytrik.nl

033Fotostad Trikke Tour
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.