1

Weekend vd wetenschap InnoSportLab Sport en Beweeg




Weekend vd wetenschap InnoSportLab Sport en Beweeg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zet jij de een stap op het eerste meerzijdige sportveld ter wereld? Of wil jij alles weten over het nieuwe sport-spel YOU.FO maar belangrijker nog, het zelf uitproberen? Dat kan tijdens het Weekend van de Wetenschap op 4 en 5 oktober bij InnoSportLab Sport & Beweeg! in Eindhoven. Hier kom je alles te weten over sportinnovaties gerealiseerd door de samenwerking tussen sport, wetenschap en bedrijfsleven.

Ooit gehoord van Pingelplaat, de Kirby, Yalp Sonar en het Cablean Sportveld? Dit is de kans om al deze innovaties op het gebied van sport uit te proberen. InnoSportLab Sport & Beweeg! is namelijk dé plek waar al deze innovaties tot stand komen. Kom naar het innovatieve Speel- en Beweegplein in Eindhoven en neem een kijkje in deze slimme proeftuin.

Kom spelen
Het eerste weekend van oktober (4 en 5 oktober) staat volop in het teken van wetenschap en technologie. Ook InnoSportLab Sport & Beweeg! opent haar deuren. Op zaterdag 4 oktober én zondag 5 oktober kunnen bezoekers van 11 uur tot 18 uur een kijkje nemen op het Speel- en Beweegplein op de Oude Bosschebaan 11 in Eindhoven. Diverse sportieve activiteiten met een wetenschappelijk aspect kunnen de hele dag door gespeeld worden. De toegang is vrij.?

Aanmelden
Rondleidingen door het lab met uitleg en achtergronden bij de sportinnovaties zijn zaterdag 4 oktober om 12 uur en 14 uur. Schrijf je snel in voor dit sportieve kijkje in de keuken via communicatie@innosport.nl want vol = vol. Vermeld bij je inschrijving dat het om InnoSportLab Sport & Beweeg! gaat.

 Bezoek www.innosportlabsportenbeweeg.nl

Weekend vd wetenschap InnoSportLab Sport en Beweeg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.