Eindhoven

Hoe Gerard Philips keer op keer het licht uitvond
Een reportage vanuit het Philips Museum.

Dagje of weekendje Eindhoven - wat te doen?

Uitstapjes Eindhoven (54)

Word een onderzoeker in het Philips Museum

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Het verhaal van Philips leidt je van een piepklein draadje tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Een inspirerende historie, die het Philips Museum op een boeiende wijze vertelt. Ga hier zelf aan de slag als onderzoeker!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

Escaperoom Eindhoven

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Steek de koppen bij elkaar, los raadsels en puzzels op en ontsnap binnen zestig minuten uit Escaperoom Eindhoven! Maak er een gezellige dag uit van met een van de arrangementen.

elke dag geopend

De Kiosk Eindhoven

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Geniet van een kop heerlijke koffie of een laat ontbijtje op het verwarmde buitenterras van De Kiosk in hartje Eindhoven.

's maandags gesloten

Humoristische burlesqueshow in Rouge

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

open op woensdag, vrijdag en zaterdag

Five Guys Eindhoven

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Five Guys is een begrip in de USA. Je hebt er all-American foods: hotdogs, milkshakes, hamburgers, friet. Allemaal vers van de pers en je bepaalt zelf hoe je burger eruitziet.

elke dag geopend

Van de redactie

UITagenda Eindhoven, vanaf 25 september 2018