Eindhoven

Hoe Gerard Philips keer op keer het licht uitvond
Een reportage vanuit het Philips Museum.

Dagje of weekendje Eindhoven - wat te doen?

Uitstapjes Eindhoven (54)

Bijzondere tentoonstellingen bij Yksi Expo

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Ontdek bekende ontwerpers en jong talent op het gebied van design, kunst, architectuur en technologie bij Yksi Expo. Een gedeelte is ook te koop in de winkel.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Five Guys Eindhoven

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Five Guys is een begrip in de USA. Je hebt er all-American foods: hotdogs, milkshakes, hamburgers, friet. Allemaal vers van de pers en je bepaalt zelf hoe je burger eruitziet.

elke dag geopend

entree vanaf € 6,50

Edelsteenslijperij De Steenarend

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Creatief en culinair: Emmy's Kunstkeuken

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Gezelligheid voert de boventoon in Emmy's Kunstkeuken! Midden in de stad Eindhoven verzorgt Emmy Geenen etentjes, kookworkshops en een heleboel creatieve workshops.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 27 01 68 70 voor meer informatie

entree vanaf € 29,95

De Bijenkorf Eindhoven

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Winkelliefhebbers opgelet: vlak bij het station van Eindhoven bevindt zich een heuse Bijenkorf. Verdwaal in luxe en geniet van het aanbod!

elke dag geopend

entree gratis

De Ontdekfabriek

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Avonturen beleef je in De Ontdekfabriek! Nieuwsgierige kinderen zijn hier welkom om met hun ogen en handen op ontdekkingstocht te gaan in de oude fabriek.

open op zondag, woensdag en zaterdag

entree vanaf € 7,50

Mega Bowling Woensel

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Ga bowlen bij het grootste bowlingcentrum van Nederland: Mega Bowling Woensel! Dit bowlingcentrum heeft maar liefst 33 bowlingbanen. In het restaurant kun je na afloop lekker bakken op de grillplaat en genieten van een buffet.

elke dag geopend

entree vanaf € 20,00

Van de redactie

UITagenda