Uitstapjes vlakbij Outdoorkarting De Landsard

Zoo Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (4.3km)  -  In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren van over de hele wereld. Ga op bezoek in dit voormalig papegaaienpark, vol kleurrijke vogels, leuke apen, fluffy alpaca's en meer bijzondere dieren.

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant (4.5km)  -  De Philips Fruittuin is een groene plek tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Picknick met zelf geplukte peren in de boomgaard, eet een pannenkoek in het pannenkoekenhuis of bezoek de landwinkel met streekproducten.

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (4.74km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.

Biobest Theater

best, Noord-Brabant (5.39km)  -  Op het balkon of beneden genieten van een film? In theater Biobest heb je de keuze! De bioscoop uit 1947 heeft één zaal waar dagelijks de nieuwste films worden gedraaid. Vanwege de beperkte capaciteit is het raadzaam altijd te reserveren.

Monkey Town Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.78km)  -  Geniet samen met je kinderen bij Monkey Town Eindhoven en ontdek de mogelijkheid om quality-time met je kinderen door te brengen: verken samen de speeltoestellen.

Strandpark Aquabest

best, Noord-Brabant (5.79km)  -  Luieren op het strand midden in Brabant? Dat kan bij Strandpark Aquabest. Het strand met de groene ligweiden bevindt zich op een soort schiereiland. Neem vanaf het strand een duik in het heldere water.

Popcentrum POPEI

eindhoven, Noord-Brabant (5.83km)  -  POPEI is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van popmuziek. Geniet van de pure muziek van singer-songwriters of luister naar nieuwe frisse bands. Je kunt ook zelf on stage gaan met je muziekinstrument of band. Of volg een muzikale workshop.

All in Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.83km)  -  Speel spellen, ontsnap uit een escaperoom en werp met bijlen bij All in Eindhoven. Hier beleef je een gezellig dagje uit met je vriendengroep of familie.

Ontdek een next level escaperoom: de X-cube

eindhoven, Noord-Brabant (5.85km)  -  Laat je opsluiten in een X-Cube escape room bij Excape Mission Eindhoven. In een kubus van 16 vierkante meter, met overal om je heen schermen, word je onderdeel van het verhaal waarin je zelf de hoofdpersoon bent. Lukt het om de missie tot een...

Vier Hoog Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.86km)  -  Ga bowlen bij het grootste bowlingcentrum van Nederland: Mega Bowling Woensel! Dit bowlingcentrum heeft maar liefst 33 bowlingbanen. In het restaurant kun je na afloop lekker bakken op de grillplaat en genieten van een buffet.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Outdoorkarting De Landsard