1

Klimrijk Brabant


-advertentiepositie-



Klimrijk Brabant

Kies een parcours met een eigen moeilijkheidsgraad en haal de oermens in jezelf naar boven. In het ecologische klimbos Klimrijk Brabant klautert iedereen (geschikt vanaf vier jaar) op grote hoogte. Het hoogste parcours hangt maar liefst tien meter boven de grond! Ga steeds sneller over de hindernissen van de zwevende brug en klim zo naar de vliegende trapeze.

Een leuk idee voor een kinderfeestje of als actief uitje samen met collega's. Een spannende uitdaging! Klimrijk Outdoor heeft meerdere activiteiten en mogelijkheden. Bekijk de website voor het complete aanbod.

Ook leuk: boulderen

Sinds 2024 kun je ook boulderen bij Klimrijk Brabant. Ik hoor je denken: wat is dát? Het is in Nederland ook een unieke activiteit. Tijdens het boulderen klim je over acht verschillende rotsen, waarbij de grootste maarliefst drie meter hoog is. Wow! Het klimpark hoopt dat kinderen zo kennis maken met klimmen op een vrije manier: zonder helm en zekering. Durf jij de uitdaging aan?

Klimrijk Brabant in Veldhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.klimrijk.nl

Klimrijk Brabant
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.