eindhoven cultuur

Eindhoven Culturele uitjes (20)

Philips Museum

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Het verhaal van Philips leidt je van een piepklein draadje tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Een inspirerende historie, die het Philips Museum op een boeiende wijze vertelt. Ga hier zelf aan de slag als onderzoeker!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Genieten van allerlei soorten muziek kan in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Het muziekcentrum ligt in Eindhoven in een gedeelte waar al veel cultuur te snuiven is: the place to be voor muziekliefhebbers.

elke dag geopend

entree onbekend

Bijzondere tentoonstellingen bij Yksi Expo

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Ontdek bekende ontwerpers en jong talent op het gebied van design, kunst, architectuur en technologie bij Yksi Expo. Een gedeelte is ook te koop in de winkel.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Edelsteenslijperij De Steenarend

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Parktheater Eindhoven

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Cabaret, circus, ballet, opera, toneel... Het Park Theater Eindhoven heeft een gevarieerd programma. De voorstellingen worden gehouden in een sfeervolle ambiance.

's zondags gesloten

entree vanaf € 12,50

Bewonder de bijzondere auto's in het DAF Museum

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - De DAF, in alle soorten en maten, speelt de hoofdrol in het Brabantse DAF Museum. Snuif de nostalgie op en bewonder de stoere sportauto's en legertrucks. Vergeet niet het pronkstuk te bekijken... de DAF Siluro!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 4,00

peuters gratis

Natlab door Plaza Futura

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Leun lekker achterover voor een avondje film kijken of een boeiende theatervoorstelling bij Natlab. Je kunt hier ook een hapje eten en drinken.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 5,00

Ton Smits Huis

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Een groot deel van de collectie van cartoonist en kunstschilder Ton Smits is te bewonderen in het Ton Smits Huis.

open op woensdag

entree vanaf € 2,50

Humoristische burlesqueshow in Rouge

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

open op woensdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 15,53

Van de redactie