Parktheater Eindhoven

Het Park Theater Eindhoven, eerst Stadsschouwburg Eindhoven, opende op 2 oktober 1964. De stadsschouwburg was toen erg modern en vrij uniek in Europa. Nu staan er nog steeds bijzondere voorstellingen op de planken. Geniet in dit vooruitstrevende theater van een avond muziek, circus, dans, cabaret of toneel!

De schouwburg beschikt over de volgende zalen: Endinet-Zaal, Philipszaal en De Kameleon. Er worden diverse voorstellingen gegeven, zoals: cabaret, circus, ballet, opera en toneel. Aan de voorzijde van het Parktheater bevindt zich restaurant Park & Pluche. Het theater heeft diverse zalen te huur voor kleine en grote gezelschappen. De zijkant van het Parktheater wordt gebruikt als festivalterrein. Het park met de fraaie oude bomen is een karakteristiek en natuurlijk decor en biedt de juiste sfeer voor een festival.

Parktheater Eindhoven in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Parktheater Eindhoven