Philips Stadion: thuishaven van voetbalclub PSV

eindhoven, Noord-Brabant (0.7km)  -  Op de plek van het huidige Philips Stadion speelt voetbalclub PSV Eindhoven al meer dan honderd jaar haar thuiswedstrijden. Bezoek het stadion tijdens een wedstrijd, wanneer de stoeltjes gevuld zijn met maar liefst 35.000 toeschouwers. Proef de...

Natlab door Plaza Futura

eindhoven, Noord-Brabant (0.79km)  -  Leun lekker achterover voor een avondje film kijken of een boeiende theatervoorstelling bij Natlab. Je kunt hier ook een hapje eten en drinken.

De Ontdekfabriek

eindhoven, Noord-Brabant (0.84km)  -  Avonturen beleef je in De Ontdekfabriek! Nieuwsgierige kinderen zijn hier welkom om met hun ogen en handen op ontdekkingstocht te gaan in de oude fabriek.

Evoluon Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.95km)  -  Is het een ruimteschip? Nee, het is het Evoluon! Hier neem je een kijkje in de toekomst en pak je met wat geluk een reisje door de tijd mee.

Popcentrum POPEI

eindhoven, Noord-Brabant (1.11km)  -  POPEI is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van popmuziek. Geniet van de pure muziek van singer-songwriters of luister naar nieuwe frisse bands. Je kunt ook zelf on stage gaan met je muziekinstrument of band. Of volg een muzikale workshop.

Word een onderzoeker in het Philips Museum

eindhoven, Noord-Brabant (1.17km)  -  Het verhaal van Philips leidt je van een piepklein draadje tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Een inspirerende historie, die het Philips Museum op een boeiende wijze vertelt. Ga hier zelf aan de slag als onderzoeker!

Stap in een droomwereld van licht

eindhoven, Noord-Brabant (1.26km)  -  Welkom in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie bij Motion Imagination Experience. Laat je verrassen door lichtspektakels met meeslepende muziek en enorme vloerprojecties. En ontsnap even helemaal aan de dagelijkse realiteit.

De Bijenkorf Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.34km)  -  Winkelliefhebbers opgelet: vlak bij het station van Eindhoven bevindt zich een heuse Bijenkorf. Verdwaal in luxe en geniet van het aanbod!

Holland Art Gallery

eindhoven, Noord-Brabant (1.36km)  -  De Holland Art Gallery is een toegankelijke galerie met kunstwerken voor ieder interieur.

Primark Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.42km)  -  Primark Eindhoven is een vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland. Primark verkoopt betaalbare kleding en mikt vooral op jongeren.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.45km)  -  Winkelcentrum Heuvel Eindhoven is met honderd winkels een van de mooiste winkelcentra van Nederland. Het gebouw lijkt op een modern kasteel.

Ontdek Eindhoven met een stedentrip

eindhoven, Noord-Brabant (1.47km)  -  Een dagje met familie, vriendinnen, of het bedrijf naar Eindhoven? Beleef Eindhoven met de zinnenprikkelende groepsprogramma's van de Eindhoven Brandstore/VVV.

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.47km)  -  Genieten van allerlei soorten muziek kan in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Het muziekcentrum ligt in Eindhoven in een gedeelte waar al veel cultuur te snuiven is: the place to be voor muziekliefhebbers.

Pathé Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.54km)  -  Kom naar Pathé Eindhoven en wordt verrast door de grote hoeveelheid nieuwe films, waarvan sommige in fantastische IMAX-beleving!

Gamestate Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.57km)  -  Get your game on! In Gamestate Eindhoven vind je heel veel games. Speel Mario Kart, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Next Level Escape Room Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.61km)  -  Steek de koppen bij elkaar, los raadsels en puzzels op en ontsnap binnen zestig minuten uit een van de drie escape rooms van Next Level Escape Room Eindhoven! Maak er een gezellige dag uit van met een van de arrangementen.

Ontwerpcollectief Tante Netty

eindhoven, Noord-Brabant (1.62km)  -  Het sociaal ontwerpcollectief Tante Netty brengt kleur in de buurt. Doe mee een project, crea-les of workshop en laat je inspireren!

BoulesBitesBar Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.67km)  -  Speel Jeu De Boules op de professionele banen van BoulesBitesBar Eindhoven en geniet van hapjes en drankjes. De BoulesBitesBar staat voor mix van gezelligheid, plezier eten en drinken.

Humoristische burlesqueshow in Rouge

eindhoven, Noord-Brabant (1.69km)  -  Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (1.7km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

Bounce Valley Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.78km)  -  Omhoog, omlaag, vallen en weer opstaan... In luchtkussenpark Bounce Valley in Eindhoven gaan jong en oud helemaal los.

Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra Sportieve Arrangementen

Kanovaren met korting Peddel in een kano door het prachtige rivierlandschap van de Dommel, met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Toch liever iets meer snelheid? Boek bij Rofra dan een solextour of huur een e-chopper!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Edelsteenslijperij De Steenarend