1

Uitstapjes vlakbij Kasteel Geldrop

Kinderboerderij Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (0.13km)  -  Kinderboerderij Geldrop hoort bij het prachtige kasteel van Geldrop. De boerderij is een echte knuffelboerderij. Ook is er een speeltuin aanwezig.

Intratuin Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten (3.17km)  -  Loop eens een rondje in de Intratuin in Nuenen, met een eigen bloemenshop en een gezellig tuincafé!

Party-Alarm Paintball

eindhoven, Noord-Brabant (3.21km)  -  Party-Alarm biedt hilarische paintball-arrangementen. Wat te denken van boerenpaintball. Spring over de koeienvlaaien en ontwijk ook nog eens de verfkogels. Dubbel zo moeilijk!

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (3.54km)  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

Strandbad Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten (3.56km)  -  Zoek verkoeling bij Strandbad Nuenen. Hier kan je zwemmen, zonnen, kanoën, waterfietsen en zelfs Flow Flight Boarden.

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (3.59km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

Fietspad Van Gogh-Roosegaarde

eindhoven, Noord-Brabant (4.02km)  -  Fiets als het ware door een schilderij van Vincent van Gogh. Het bijzondere fietspad van uitvinder Daan Roosegaarde bootst (letterlijk) een schitterende sterrenhemel na.

Bewonder de bijzondere auto's in het DAF Museum

eindhoven, Noord-Brabant (4.97km)  -  De DAF, in alle soorten en maten, speelt de hoofdrol in het Brabantse DAF Museum. Snuif de nostalgie op en bewonder de stoere sportauto's en legertrucks. Vergeet niet het pronkstuk te bekijken... de DAF Siluro!

Parktheater Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.22km)  -  Cabaret, circus, ballet, opera, toneel... Het Park Theater Eindhoven heeft een gevarieerd programma. De voorstellingen worden gehouden in een sfeervolle ambiance.

Kasteel Heeze

heeze, Noord-Brabant (5.24km)  -  Bekijk het prachtige Kasteel Heeze eens van binnen! De rijke geschiedenis heeft hier zijn sporen achtergelaten. Ga mee met de rondleiding en geniet van de originele salons, het Romeinse bad en de authentieke slaapkamers.

Coffee Experiences

eindhoven, Noord-Brabant (5.3km)  -  Ben je een echte koffieliefhebber? Bij Coffee Experiences in Eindhoven maak je kennis met allerlei koffieculturen en koffietijdperken!

Ton Smits Huis

eindhoven, Noord-Brabant (5.4km)  -  Een groot deel van de collectie van cartoonist en kunstschilder Ton Smits is te bewonderen in het Ton Smits Huis.

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (5.48km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

Humoristische burlesqueshow in Rouge

eindhoven, Noord-Brabant (5.48km)  -  Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

Het Klooster

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.55km)  -  In het centrum van Nuenen staat Het Klooster, een mooi theater dat ook geschikt is voor grote en kleine feesten of zakelijke bijeenkomsten.

Next Level Escape Room Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.57km)  -  Steek de koppen bij elkaar, los raadsels en puzzels op en ontsnap binnen zestig minuten uit een van de drie escape rooms van Next Level Escape Room Eindhoven! Maak er een gezellige dag uit van met een van de arrangementen.

Voetbalmuseum Fanatic

mierlo, Noord-Brabant (5.64km)  -  Voetballegendes schonken verzamelaar Jos Lenssen hun schoenen, shirts en trofeeën. De verzameling met unieke items die hij aanlegde is te zien in Voetbalmuseum Fanatic in Mierlo. Gratis toegankelijk voor iedereen!

Sporthotel HUP

mierlo, Noord-Brabant (5.64km)  -  Voor een compleet dagje sportiviteit bezoek je Sporthotel HUP. Ga fitnessen, bowlen of squashen en kom daarna bij in de sauna. Sluit de dag af met een etentje in het restaurant. En dat alles onder één dak!

BoulesBitesBar Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.64km)  -  Speel Jeu De Boules op de professionele banen van BoulesBitesBar Eindhoven en geniet van hapjes en drankjes. De BoulesBitesBar staat voor mix van gezelligheid, plezier eten en drinken.

Monkey Town Mierlo

mierlo, Noord-Brabant (5.73km)  -  Ontdek Monkey Town Mierlo, een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Monkey Town Mierlo heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en avontuurlijke dag onder één dak.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel Geldrop