1

Historia Park


-advertentiepositie-Historia Park

Tjoeketjoek.. wat komt daar aan? O, het is één van de modeltreinen die rondrijden in het Historia Park! En er is in dit park nog veel meer te beleven. Neem een kijkje in het leven van soldaten in Museum Bevrijdende Vleugels. Laat je kinderdroom werkelijkheid worden en stap binnen in Museum Spelebos. Dit museum is tot de nok toe gevuld met speelgoed van vroeger en nu. Heb je na al die indrukken trek in eten? Geniet dan van heerlijke gerechten bij Brasserie 't Boshuys.

Activiteiten

Naast het bezoeken van musea, zijn er op het park allerlei activiteiten te beleven. De keuze is enorm: van sumoworstelen tot vogelhuisjes maken en van mountainbiken tot boogschieten. Versterk de band met je collega's en doe de moerasoversteek of het bandenspel. Kinderen vieren een spectaculair verjaardagsfeestje met kinderpaintball of lasergamen.

Historia Park in Best leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.beleefbest.nl

Historia Park
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.