1

Uitstapjes vlakbij Bonbonfabriek Rudolf Vermeulen

Dagje Genneper Parken

eindhoven, Noord-Brabant (3.99km)  -  In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

-in the spotlights-

Klimrijk Brabant

veldhoven, Noord-Brabant (4.45km)  -  Klauter als een echte Tarzan of Jane door de Nederlandse bossen in Klimrijk Brabant. Daag jezelf uit in dit ecologische klimbos of ontsnap uit de escape room.

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (5.06km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.

Parktheater Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.47km)  -  Cabaret, circus, ballet, opera, toneel... Het Park Theater Eindhoven heeft een gevarieerd programma. De voorstellingen worden gehouden in een sfeervolle ambiance.

Puur Buitensport en Kanoverhuur

valkenswaard, Noord-Brabant (5.55km)  -  Ontdek de Brabantse Kempen vanaf een fiets voor drie personen, of volg een GPS-tocht met een barbecue aan het einde van de rit. Puur Buitensport en Kanoverhuur heeft allerlei groepsuitjes voor je in petto. Van extreem tot sportief tot lekker lui.

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (5.92km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (5.93km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bonbonfabriek Rudolf Vermeulen