Koopzondag




Koopzondag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lekker shoppen en je helemaal overgeven aan alle nieuwe trends voor dit najaar, dat kan dit weekend bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. Want op zondag 2 november is er weer een gezellige koopzondag van 12.00-17.00 uur.


Koopzondag 2 november
De nieuwste interieurtrends; je vindt ze bij de woonwinkels van Woonboulevard Spijksepoort. Geef je huis een lekker warm gevoel met plaids, kussens en lichtjes; knal een mooie stemmige herfsttint op de muur en schop je schoenen uit in die heerlijke loungestoel. Genieten van het najaar doe je het beste vanuit je nieuwe luie stoel!
Bij Woonboulevard Spijksepoort vind je alles voor jouw eigen herfstpaleis. En op zondag 2 november houden de winkels een gezamenlijke koopzondag van 12.00-17.00 uur.
Dus alle reden om aanstaand weekend naar Gorinchem te komen. Plus: je kunt hier nog gratis parkeren!

Winkels open!
De winkels van Woonboulevard Spijksepoort zijn van 12.00-17.00 uur geopend tijdens deze dag. Je kunt dus naar hartenlust shoppen voor huis, tuin en vrije tijd. De meubelboulevard van Gorinchem is uiteraard ook op andere dagen geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de vernieuwde website www.spijksepoort.nl. Tot ziens in Gorinchem!

Over Woonboulevard Spijksepoort
Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken en slapen. Je voelt je thuis bij Woonboulevard Spijksepoort!
Meer informatie:
www.spijksepoort.nl
www.facebook.com/spijksepoort
www.twitter.com/spijksepoort

 Bezoek www.spijksepoort.nl

Koopzondag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.