1

Kroonluchters in kerstsferen Kroonluchteratelier




Kroonluchters in kerstsferen Kroonluchteratelier

» Let op: deze activiteit is voorbij «

LA MAISON DE NOËL ZORGT VOOR FONKELENDE KERSTDAGEN!

Als u kroonluchters weet te waarderen of als u bereid bent tot een bijzondere kennismaking met eigenzinnige en authentieke sfeerverlichting dan is Kroonluchteratelier de Rode Hoeve, voor de komende weken 'the place to be'. Vanaf 20 november t/m eind december organiseert Kroonluchteratelier De Rode Hoeve La Maison de Noël in de vestiging te Oldebroek. Styliste Yvonne Hartong en haar team zorgen ervoor dat de honderden kroonluchters in kerstsferen zijn gehuld. De originele kerstdecoraties en kerstcreaties zorgen in combinatie met de kroonluchters en antieke Franse spiegels voor een unieke en betoverende kerstsfeer. Laat u verrassen door een unieke combinatie van sfeerverlichting, brocante en bijzondere woondecoraties.

De zeven verschillende gebouwen in Oldebroek hebben allen hun eigen sfeer en ambiance. Zo zorgen de jachthut, de Finse Kota, de Engelse Cottage maar ook het Kroonluchteratelier zelf voor een fraai decor voor de indrukwekkende collectie oude en antieke verlichting. Voeg daarbij de grote showtuin met originele tuindecoraties en speciaal aangebrachte kerstaccenten en menigeen zal onderkennen dat Kroonluchteratelier De Rode Hoeve een geheel eigen sfeer en uitstraling heeft.

Tijdens La Maison De Noël kunnen bezoekers ideeën en inspiratie opdoen. De collectie kroonluchters vervullen de hoofdrol maar ook de meubelen, antiek en brocante, decoratie en rariteiten maken een bezoek meer dan de moeite waard.

Openingstijden
10:00 - 17:00 uur

Bezoek voor meer info op www.kroonluchtercollectie.nl

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Bovenpad 10
8096 RN Oldebroek
T: 0525-633110 M: 06-53777466
I: www.kroonluchtercollectie.nl

 Bezoek www.kroonluchtercollectie.nl

Kroonluchters in kerstsferen Kroonluchteratelier
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.