UITagenda  Gelderland markten

UITagenda en activiteiten  Gelderland en omgeving

Zomermarkt Ederveen Helpt De Schutse & Mbuma

tijdelijke activiteit ederveen, Gelderland, Calvijnschool  -  Kom je ook naar deze gezellige Zomermarkt in Ederveen? Ederveen Helpt organiseert een Zomermarkt ten bate van De Schutse en Mbuma. Ruim 50 kramen, een kleedjesmarkt, een horecaplein en activiteiten voor jong en oud!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 15 juni 2024, van 10:00 uur tot 15:00 uur 

Zomer-Rommelmarkt 16 juni, Balgoij,

tijdelijke activiteit balgoij, Gelderland, dorpshuis “t Ballegoyke”  -  Op zondag 16 juni as. organiseert Harmonie Kunst en Vriendschap haar jaarlijkse Zomer-rommelmarkt in het dorpshuis “t Ballegoyke” Boomsestraat 2B, 6613AH te Balgoij van 10.00 tot 13.30 uur.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 16 juni 2024, van 10:00 uur tot 13:30 uur 

Langste Dag Hattem

tijdelijke activiteit hattem, Gelderland  -  Vier het begin van de zomer in het bruisende centrum van Hattem. De winkels hebben speciaal voor deze dag tal van aantrekkelijke aanbiedingen en je kunt genieten van muziekoptredens en leuke kinderactiviteiten.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 22 juni 2024, van 08:00 uur tot 17:00 uur 

Hanzeweekend Maasbommel 2024

tijdelijke activiteit maasbommel, Gelderland  -  Op 13 en 14 juli keert Maasbommel terug naar haar glorietijd in de Middeleeuwen met kostuums, decor, ambachten, muziek en vermaak. Samen met een bezoek aan de brocantemarkt en het gezellige koffiepaviljoen is dit het perfecte gratis uitje!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 13 juli 2024 t/m zondag 14 juli 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Bezoek de Super Vlooienmarkt

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland  -  Arnhem, Op zondag 16 juni wordt de Markt tegenover de Eusebiuskerk omgetoverd tot een waar paradijs voor snuffelaars en koopjesjagers.

vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 16 juli 2024, van 09:00 uur tot 16:30 uur 

Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland  -  Landgoed De Schaffelaar is een beroemde eyecatcher in Barneveld. Op dit natuurrijke landgoed worden geregeld evenementen georganiseerd. Een geliefde en stijlvolle locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt vindt plaats op zes zaterdagen in de zomermaanden. Wees er op tijd bij!