Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

Kasteel de Schaffelaar

Waan je in een andere wereld, een wereld vol romantiek waar torentjes, kantelen en marmeren vloeren voor een bijzondere sfeer zorgen. Kasteel Schaffelaar is een droomlocatie voor elk huwelijk en een stijlvol decor voor zakelijke bijeenkomsten.
Het uitgestrekte en onlangs nog uitgebreide landgoed bevat prachtige wandelpaden waar mens én dier zich kunnen vermaken. Breng ook eens een bezoekje aan de in het park gelegen 'Koewei', een groot grasveld midden tussen de bomen.

Voor de liefhebber van lekker eten is De Oranjerie dé plek op Landgoed De Schaffelaar. Hier kan je, midden in de natuur en achter kasteel De Schaffelaar, genieten van lekker eten. Diverse streekproducten van boeren uit de regio Barneveld staan hier op de kaart. Ook voor een lunch, hightea of een drankje kan de bezoeker in dit opvallende gebouw terecht.

Kasteel de Schaffelaar in Barneveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Kasteel de Schaffelaar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.