1

La Gran Esperanza!




La Gran Esperanza!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een Spaanse primeur voor Opéra Comique Maastricht met een nieuw scenario en een veelkleurig muzikaal programma.

Een Spaanse primeur voor Opéra Comique Maastricht met een nieuw scenario en een veelkleurig muzikaal programma gebaseerd op de Zarzuela, een Spaans operagenre, in samenwerking met Buurttheater Mariaberg en Orquesta Líriqua de Maastricht.
Een grote familie van rondtrekkende artiesten en crew strandt aan de grens. Zij mogen niet verder, omdat er paspoorten niet in orde zijn. Een beambte van Handhaving brengt hen naar de grootste, leegstaande, beschikbare ruimte, waar zij kunnen vertoeven tot de documenten wel in orde zijn. Echter, de regisseur laat de verveling binnen de groep niet toeslaan; het Spaanse Zarzuela programma, dat zij binnenkort opvoeren, zal geoefend worden! Er zijn echter nogal wat hobbels te nemen....... Een nieuw, hilarisch en romantisch verhaal over wachten, verwachten en in verwachting zijn.

Opéra Comique Maastricht brengt opera met een vrolijke noot, zoals de Franse 'Opéra Comique' en de Engelse 'Light Opera'. OCM dient als podium voor beginnende solisten.  Daarom werken we intensief samen met het Conservatorium Maastricht.  Onze voorstellingen worden in de oorspronkelijke taal gezongen, terwijl de gesproken tekst in het Nederlands is, zodat het publiek de lijn van het verhaal gemakkelijk kan volgen. Toegankelijke opera dus, met humor en aanstekelijke enthousiasme gebracht.

 Bezoek www.maastrichtsuitburo.nl

La Gran Esperanza!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.