1

Rondleiding A2 project




Rondleiding A2 project

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De route van de rondleiding loopt langs de belangrijkste, toegankelijke plekken van de A2-tunnel en VVV Maastricht gidsen verzorgen

Wat hebben A2 Maastricht, VVV Maastricht en Centrummanagement Maastricht met elkaar gemeen? Alle drie willen ze graag de inwoner en de bezoeker van Maastricht betrekken bij de actualiteiten die spelen in de stad. En wat is er op dit moment actueler en meer aanwezig bij de toegang naar Maastricht dan de bouw van de unieke en indrukwekkende, bijna 2,5 kilometer lange A2-tunnel!

Daarom hebben deze partijen besloten hun krachten te bundelen met als uitkomst een geweldig initiatief: Het verzorgen van wekelijkse rondleidingen bij en rond de bouwwerkzaamheden A2 Maastricht door VVV Maastricht. Hiermee wordt ingesprongen op de grote aandacht die A2 Maastricht eerder trok met de 'Dag van de Bouw 'en kan een oplossing worden geboden voor de vele verzoeken voor een rondleiding in en rond de bouwkuip. De route loopt langs de belangrijkste, toegankelijke plekken van de A2-tunnel en VVV Maastricht gidsen verzorgen alle informatie.

 Bezoek www.maastrichtsuitburo.nl

Rondleiding A2 project
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.