Pure Pinksterfair te Vaassen




Pure Pinksterfair te Vaassen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Pure Pinksterfair beleeft op zondag 24 en maandag 25 mei 2015 haar 1e lustrum. Voor de vijfde keer organiseert de (50-!) jarige vereniging Groei & Bloei afd. Epe- Heerde deze fair op Kasteel de Cannenburch te Vaassen.
Natuur, tuin en cultuur zijn de thema’s en deelnemers die op deze gebieden actief zijn presenteren zich hier in een prachtige ambiance.
Beleef het groene en eerlijke gevoel te midden van de rododendrons in het prachtige park van kasteel de Cannenburch. Al wandelend wordt u verrast door bijzondere demonstraties. Denk daarbij aan ganzendrijven, demonstratie roofvogels door de valkenier, jachthoornblazers en jachthonden.
Ontdek het uiteenlopende assortiment van de ruim 100 exposanten. Passend bij Groei & Bloei zijn er vanzelfsprekend vele kwekerijen aanwezig en verzorgen de leden de bloemschikwedstrijd “De versierde tafel”. Natuurlijk ontbreken ook standhouders met woonartikelen, brocante, gezondheidsartikelen, sieraden en artikelen ten bate van ideële doelen niet. Proef de lekkernijen en laat u -samen met uw kinderen- inspireren door een lezing of workshop. Dit alles onder het genot van een muzikale omlijsting.
Spectaculair zijn de Ridders van de IJssel. Zij laten u terug gaan in de tijd van de middeleeuwen. Er is een heus kampement aanwezig waarin geleefd en gekookt wordt. U en uw kinderen worden hier actief bij betrokken. Tevens gaan de ridders in hun arena in gevecht. Altijd weer een indrukwekkende strijd!
Toegang is € 7,50 p.p. (incl. koffie + iets lekkers). Kinderen tot 12 jaar gratis. Openingstijden van 10:00- 17:00 uur.
Meer informatie vindt u op de website www.depurepinksterfair.nl

 Bezoek depurepinksterfair.nl

Pure Pinksterfair te Vaassen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.